Κόντρα Φώφης – Αδωνη με Καμμένο για τη σκληρή γλώσσα στα εθνικά θέματα

Οι υψηλοί τόνοι του Πάνου Καμμένου (φωτό) στα εθνικά μας θέματα, ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις, δεν βρίσκουν σύμφωνους τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜ.ΑΡ., που άνοιξαν χθες νέο μέτωπο αντιπαράθεσης με τους ΑΝ.ΕΛ. Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον κ. Καμμένο ότι «σε αντίθεση με τα απορρέοντα εκ του ρόλου του λέει πάρα πολλά, ενίοτε και εξαιρετικώς απρεπή, και κάνει πολύ λίγα» και ότι «θεωρεί πως η άνοδος των εθνικών θεμάτων στην επικαιρότητα μπορεί να αποτελέσει το εκλογικό του σωσίβιο, αδιαφορώντας για το αν αυτό θέτει σε κίνδυνο τη χώρα».

Σχολιάζοντας οι ΑΝ.ΕΛ., τονίζουν πως ο κ. Γεωργιάδης «επενδύει αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική του προβολή, γιατί νομίζει ότι όχι απλώς συμπροεδρεύει, αλλά ότι προεδρεύει στη Ν.Δ. αντί του κ. Μητσοτάκη».

Επίσης, η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε «άστοχες και επικίνδυνες» τις ενέργειες του υπουργού Αμυνας, με την εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ. Μανταλένα Παπαδοπούλου να αναφέρει: «Η κυρία Γεννηματά και το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι μπορεί να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με μια δήθεν νέα προσπάθεια που είναι όμως καταδικασμένη να την πάρει… ο άνεμος, αφού ο ΑΦΜ μεν αλλάζει, το αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό που συμμετέχει παραμένει το ίδιο».

Oσο για τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. Θανάση Θεοχαρόπουλο, οι ΑΝ.ΕΛ. τον κατηγορούν πως «ως «μέλος του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ δεν είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις για υπεύθυνη στάση στα εθνικά θέματα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα