Σκηνοθέτησε την απόπειρα βιασμού για να μην παντρευτεί

Απίστευτη ανατροπή, έπειτα από ομολογία της ίδιας, στην υπόθεση της 25χρονης βοηθού οδοντιάτρου στο Πεδίον του ΑρεωςΣκηνοθέτησε την απόπειρα βιασμού της στο Πεδίον του Αρεως για να… ακυρώσει τον γάμο της! Ο λόγος για την 25χρονη βοηθό οδοντιάτρου, που έφτασε μάλιστα στο σημείο να αυτοτραυματιστεί προκειμένου να πείσει τις Αρχές για την επίθεση που δέχτηκε από «δράκο» την περασμένη Τετάρτη.

Στην 25χρονη ασκήθηκε δίωξη από τη Δικαιοσύνη για ψευδή καταμήνυση και άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών!

Η απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια την 25χρονη βοηθό οδοντιάτρου, που εμφανίστηκε έντρομη ενώπιον των Αρχών εξιστορώντας πώς κατόρθωσε να ξεφύγει από τον «δράκο» που της επιτέθηκε με μαχαίρι, άρχισε να μπάζει… νερά, καθώς οι περιγραφές της προσέκρουαν στην κοινή λογική.

Αφενός ο ισχυρισμός ότι ο «δράκος» είχε συνεργό που τον περίμενε με μηχανή για να τον φυγαδεύσει και αφετέρου η παντελής έλλειψη μαρτύρων στο κεντρικό σημείο πίσω από το Πεδίον του Αρεως, όπου κατά το θύμα σημειώθηκε η επίθεση, είχαν προβληματίσει τους αστυνομικούς που διερευνούσαν την υπόθεση. Κι αυτό γιατί, όπως σημείωναν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι περιπτώσεις κάποιου «δράκου» που προσπαθεί να βιάσει να διαφεύγει με συνεργό είναι σπάνιες, ενώ οι φωνές που υποστήριζε ότι έβαλε η κοπέλα θα έπρεπε να είχαν ακουστεί από κάποιον, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη.

Μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών και αφότου η νεαρή βοηθός οδοντιάτρου κλήθηκε να καταθέσει συμπληρωματικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, «λύγισε» και ομολόγησε ότι δεν υπήρξε απόπειρα βιασμού εις βάρος της και η ίδια προκάλεσε με σουγιά τις πληγές στην κοιλιά, στον μηρό και στο στήθος! Επιχειρώντας να εξηγήσει γιατί κατασκεύασε την καταγγελία, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, που φέρεται ότι σχετίζονται με τον σύντροφό της, που είναι μάλιστα δάσκαλος πολεμικών τεχνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός της 25χρονης ήταν να αναβληθεί ο γάμος που είχε προγραμματίσει το ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να σκεφτεί ότι το ψέμα της θα μπορούσε να αποκαλυφθεί.

Μιλώντας στο enikos.gr ο δικηγόρος της 25χρονης, Αντώνης Φούσας, δήλωσε ότι η οδοντίατρος δέχτηκε όντως επίθεση με σκοπό να τη βιάσουν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα