Και καρδιοπαθείς σε ράντσα στο Αττικό

Καρδιοπαθείς ασθενείς σε ράντσα είναι το νέο φαινόμενο που έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικό, το οποίο έχει μακρά… παράδοση στους ασθενείς που νοσηλεύονται πάνω στα φορεία στους διαδρόμους.Ωστόσο, αυτήν τη φορά, όπως καταγγέλλει η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), η διοίκηση του θεραπευτηρίου αυξάνει τις δραστηριότητές του αγνοώντας τα εκλεγμένα όργανα των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να… βυθίζεται στα ράντσα.

«Τελευταίο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση αποτέλεσε η απόφαση της διοίκησης, έπειτα από πρόταση της διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας, για διπλασιασμό των κλινών της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, η οποία λειτουργεί με προγραμματισμένα περιστατικά σε βάρος της Καρδιολογικής Κλινικής, που συμμετέχει στη γενική εφημερία του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα το επικίνδυνο φαινόμενο νοσηλείας καρδιοπαθών ασθενών σε ράντσα!».

Η ΕΙΝΑΠ καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και τη διοίκηση του θεραπευτηρίου να αναλάβουν, σε συνεργασία με το επιστημονικό συμβούλιο και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ράντσων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα