Απολογητές του εχθρού

Μπροστά στον Τούρκο εχθρό πρέπει να απομονωθούν οι δειλοί

Από τον
Φαήλο Μ. Κρανιδώτη*

Εκπληκτα τα κομματόσκυλα και οι δουλοπάροικοι του φεουδάρχη, διότι ζήτησα συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο για ενημέρωση για τον τουρκικό κίνδυνο και την ετοιμότητα της χώρας. Πώς είναι δυνατόν να έχω σφαχτεί κατ’ επανάληψη με τον Καμμένο και να ζητώ να τον δω θεσμικά; Μια παραλίγο βύθιση περιπολικού του Λ.Σ., δύο στελέχη μας όμηροι, μπαράζ παραβιάσεων, χυδαίες συνεχείς απειλές και ύβρεις από επίσημα χείλη φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά για τους ντιλεντάντηδες των σινιέ καφέ και των ακριβών σχολείων. Για μένα ήταν υπεραρκετά.

Πήγα και ενημερώθηκα από τον ίδιο, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Α/ΓΕΝ Νικολάο Τσούνη και τον Α/ΓΕΑ Χρήστο Χριστοδούλου. Ακούσαμε προσεκτικά, ρωτήσαμε, είπαμε και τις δικές μας απόψεις. Εκτός από την τρέχουσα σκληρή πραγματικότητα των τουρκικών τραμπουκισμών, σημαντικό ρόλο έπαιξε η οργή μου από την κατάπτυστη στάση των κουλομαχητών, νεοφιλελέδων, ποταμίσιων κατσαρίδων της Φώφης και διαφόρων αποστόλων του μαρασμού αριστερόθεν να επιτίθενται στον ΥΠΕΘΑ επειδή απάντησε τα αυτονόητα στους Τούρκους, με πολύ πιο ήπιο ύφος. Είπε τον Ερντογάν τρελό, που είναι, και παρεξηγήθηκε ο... Κουμουτσάκος! Το είπα κατ’ επανάληψη και το έγραψα: Οποιες διαφορές κι αν έχουμε, πολιτικές, προσωπικές, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ. Και μην πουλάτε σαβουάρ βιβρ και «υπευθυνότητα», ρε παλικάρια.

Ο Ερντογάν και το ισλαμοφασιστικό καθεστώς του δεν μας απειλούν γιατί του μίλησε στον ενικό κάνας υπουργός μας. Δεν παραβιάζουν τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο μας, ούτε κατέχουν παράνομα το 40% της Κύπρου διότι δεν τους τρατάραμε νεραντζάκι ή μαλώσαμε για τη θέση πάρκινγκ. Η Τουρκία είναι εχθρός μας. Εκπληκτοι το καταλαβαίνουν πια και ορισμένοι από τους αριστερούς που κυβερνούν. Η αληθινή διακυβέρνηση και η τουρκική βαρβαρότητα και ιταμότητα σκοτώνουν ψευδαισθήσεις ειρήνης και αδερφοσύνης φτιαγμένες σε φεστιβάλ νεολαιών με κακοχωνεμένα σουβλάκια, ρετσίνα σαν αμόλυβδη και μπροσούρες για την παγκόσμια αλληλεγγύη του προλεταριάτου. Η σκληρή αλήθεια είναι σε ένα κελί στην Αδριανούπολη, σε τάφους πιλότων μας, στις παρενοχλήσεις κυβερνητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων, στη γραμμή αντιπαράθεσης με τον «Αττίλα» στην ημικατεχόμενη Κύπρο. Οι Τούρκοι έχουν πάγια και μακρόπνοα σχέδια σε βάρος όλου του Ελληνισμού. Υποδαυλίζουν την εχθρότητα και κάθε άλλου αντιπάλου μας, π.χ. στα Σκόπια και στην Αλβανία. Χρησιμοποιούν τον ισλαμικό εποικισμό, τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες ως όπλο. Αυτοί τους δημιουργούν, αυτοί τους διακινούν με το αζημίωτο προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, και συνεχώς, ως τεράστια εγκληματική οργάνωση, απειλούν όλη τη Δύση, το Ισραήλ, την Αρμενία, σφάζουν Κούρδους, καταλύουν το ίδιο τους το Σύνταγμα και τους νόμους. Δείτε πώς φέρεται ο νομιμοφανής ισλαμιστής δικτάτορας Ερντογάν στους δικούς του πολίτες και φανταστείτε τι θα κάνει σε μας.

Δεν υπάρχει καμία ηθική, πολιτική, ιδεολογική νομιμοποίηση να δικαιολογεί ελληνικό κόμμα ή ΜΜΕ τον τουρκικό σοβινισμό. Η κομματική τύφλωση και ο φατριασμός ορισμένων άρρωστων εξουσιομανών και των κολαούζων τους, που τους οδηγούν να σιγοντάρουν τους τουρκικούς ισχυρισμούς, λέγοντας με διάφορους τρόπους πως «φταίμε και εμείς οι Ελληνες, προκαλεί ο Καμμένος», είναι αθλιότητα που μόνο οργή προκαλεί σε κάθε πατριώτη, όπου κι αν ανήκει. Οι καιροί είναι δύσκολοι και επικίνδυνοι. Ας μαλώσουμε για την υιοθεσία, την οικονομία, την Παιδεία και τα εγκλήματα που γίνονται εκεί. Μπροστά στον Τούρκο εχθρό όμως, μπροστά στη χιτλερική μεθόδευση της Τουρκίας, πρέπει να απομονωθούν οι δειλοί και οι απολογητές των ξένων σοβινισμών.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ