Οι αληθινοί Ευρωπαίοι

Οι πατριωτικές δυνάμεις, που ανέρχονται παντού στην Ευρώπη, θα οικοδομήσουν μια νέα συμμαχία Ελεύθερων ΕθνώνΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Την Πρωτομαγιά θα είμαι στη Νίκαια, στη Γιορτή των Εθνών, που οργανώνει το Εθνικό Μέτωπο. Θα είναι παρούσα όλη η πατριωτική Δεξιά της Ευρώπης. Δεν θα έχει Κουμουτσάκους, δάκρυα για τους απρόσκλητους μουσαφιραίους. Δεν θα συζητήσουμε οδηγίες 3.876 σελίδων για τα ραπανάκια και για το πώς θα είναι τα οικιακά πλυντήρια, ούτε θα συναντηθούμε με ΜΚΟτζήδες με βρόμικο μάτι, για να μοιράσουμε τα ιμάτια των Ευρωπαϊκών Εθνών με τις ευλογίες του Σόρος. 

Θα μιλήσουμε για την ασφάλεια των Εθνών μας, των πόλεων και των χωριών μας. Θα συζητήσουμε για την υπεράσπιση των πολύτιμων διαφορών της κουλτούρας μας. Δεν θα παίξουμε τυφλόμυγα με τον ισλαμικό εποικισμό, ούτε θα αναλωθούμε σε ημερίδες και πλούσια τραπέζια εργασίας για τα «δικαιώματα» του πιτσιλωτού διεμφυλικού λαγού. Θα μιλήσουμε για την Ελευθερία μας, για το τεράστιο δημοκρατικό έλλειμμα της Ευρώπης, όπου χρυσοκάνθαροι γραφειοκράτες παίρνουν μοιραίες αποφάσεις για τη ζωή μας. Γραφειοκράτες που έχουν συμφέροντα αντίθετα με τα Εθνη και τις κοινωνίες των πολιτών. Η αντιπροσωπία της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ θα δείξει ξανά στους συναγωνιστές μας τον χάρτη, πως είμαστε οι Ακρίτες της Ευρώπης, φύλακες και της δικής τους εθνικής συνοχής. Θα θέσουμε ξανά το θέμα των δύο ομήρων στρατιωτικών μας και τον ιταμό ρόλο του κράτους-συμμορία του Ερντογάν ενάντια όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα ευρωπαϊκά συμφέροντα.

Οι λαθραίοι που στέλνει ο μεγάλος δουλέμπορος στον Εβρο και στα νησιά έχουν όνειρο να πάνε στις χώρες των εταίρων μας, ειδικά όπου προσδοκούν πως θα έχουν τις μεγαλύτερες τζάμπα κοινωνικές παροχές. Αρα τα Εθνη της Ευρώπης και όλες οι πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις τους έχουν κάθε λόγο να δεχθούν το σύνθημά μας: «Ελλάδα κάστρο, Ευρώπη οχυρό». Ξαναθυμίζω πως την απάντηση στο πρόβλημα μου την είχε δώσει ο ίδιος ο Τούρκος ισλαμοφασίστας ηγέτης. Πριν από μερικά χρόνια ωρυόταν σε κάποιο κανάλι με αυτή την εκφορά λυσσασμένου σκύλου: «Δεν θα επιτρέψουμε η Ευρώπη να γίνει χριστιανικό οχυρό». Σωστά. Αν η Ευρώπη ξαναγίνει αυτό που ήταν για σχεδόν 1.500 χρόνια, από το Πουατιέ και τη Βιένη έως τα τείχη της Πόλης, του Χάνδακα και της Αμμοχώστου, αν ξαναγίνει η Ευρώπη του Κάρολου Μαρτέλου, των Παλαιολόγων, του Γιαν Σομπιέτσκι και του Ευγένιου της Σαβοΐας αλλά και του Πλαστήρα, πώς θα κάνει τον εποικισμό του ο γείτονας; Πώς θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα αντικατάστασης του πληθυσμού τα εγκληματικά δίκτυα των ΜΚΟ του Σόρος και οι κατά τόπους εξουσιαστές δωσίλογοι υποτακτικοί τους. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να γίνουμε πολτός και να πληρώνουμε μόνο βαριά φορολογία, νοικάρηδες στα ίδια μας τα σπίτια, με κοινωνικό κράτος μόνο για τους εποίκους, με Παιδεία που θα παράγει αμφίφυλα ανδράποδα ή στην καλύτερη περίπτωση ευνουχισμένους antifa, που θα μισούν τη γη που πατάνε και σαν αυτοάνοσο νόσημα θα επιτίθενται στο ίδιο το Εθνος όπου ανήκουν με μίσος και επιμονή ζηλωτών.

Απέναντι σε αυτή την γκρίζα ολοκληρωτική αντι-Ευρώπη, υπάρχουν οι δυνάμεις της αντίστασης, οι αληθινοί υπερασπιστές των αξιών που κουρελιάζει ο Φέρχοφστατ, που μετά την τρίτη νίκη Ορμπαν, εκτός από οδοντίατρο και κουρέα, χρειάζεται και ψυχολόγο.

Οι πατριωτικές δυνάμεις, που ανέρχονται παντού στην Ευρώπη, θα οικοδομήσουν μια νέα συμμαχία Ελεύθερων Εθνών, στη θέση του ολοκληρωτικού μορφώματος με τη σημαία που θυμίζει αντιπροσωπία αυτοκινήτων. Μια σημαία για την οποία κανείς δεν είναι διατεθειμένος να χύσει όχι αίμα, ούτε ξεθυμασμένη μπίρα ξεχασμένη δύο μέρες στον ήλιο του καύσωνα του Αυγούστου.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα