ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Αυτοί που θέλουν να ισοπεδώνουν τις εθνικές διαφορές και να μας μετατρέψουν σε γκρίζο χυλόΑπό τον

Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η Γιορτή των Εθνών, του Κινήματος της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας, τελείωσε και ήταν μια δυνατή εμπειρία. Ηταν ωραίο να μπαίνω στο Παλέ πίσω από τη Σημαία μας που εισήλθε πρώτη υπό το ασταμάτητο χειροκρότημα ενός ενθουσιώδους, μεγάλου πλήθους Γάλλων φίλων.

Στην παρέμβασή μου έθεσα με έμφαση το ζήτημα των δύο ομήρων στρατιωτικών μας, τον δουλεμπορικό ρόλο του κράτους-συμμορία του Ερντογάν, τη συνεχιζόμενη κατοχή του 40% μιας ευρωπαϊκής χριστιανικής χώρας, της Κύπρου. Ζήτησα αλληλεγγύη και συστράτευση. Μίλησα αλλά μίλησαν κι άλλοι, ηγέτες από άλλες χώρες, για την αντιευρωπαϊκή πολιτική της Ε.Ε., που ενθαρρύνει τον ισλαμικό εποικισμό και επιτίθεται στη χριστιανική ταυτότητα των Εθνών μας, υπηρετώντας τον Σόρος, το απρόσωπο χρήμα και την ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση.

Είναι σαφές ποιοι είναι οι ολοκληρωτικοί, οι ακραίοι, οι αληθινοί φασίστες. Αυτοί που θέλουν να ισοπεδώνουν τις εθνικές διαφορές και να μας μετατρέψουν σε γκρίζο χυλό, σε ανδράποδα που θα υποαμείβονται, δεν θα έχουν ταυτότητα και δεν θα τολμούν να αρνηθούν τον ασφυκτικό έλεγχο των ευρωγραφειοκρατών, ακόμη και στη σκέψη. Σας θυμίζω ποιος είχε πρώτος σχέδιο για «ενιαία Ευρώπη». Τον λέγανε Αδόλφο, ήταν χορτοφάγος, αλλά «έφαγε» μερικά εκατομμύρια ανθρώπους.

Μιλήσαμε για μία νέα συνεργασία, συμμαχία ανεξάρτητων, ελεύθερων Εθνών. Τη γεύση του αληθινού ολοκληρωτισμού, των εγχώριων αντηχείων. Ηταν, λέει, «υποβαθμισμένη» η εκδήλωση, διότι π.χ. «της γύρισε την πλάτη ο Ματέο Σαλβίνι, ο ηγέτης της Λίγκας και αυριανός πρωθυπουργός της Ιταλίας. Ο Ματέο, που έριξε τάπα στην Αριστερά, έστειλε κοτζάμ βίντεο με θερμότατο χαιρετισμό, αλλά μερικοί/ές διάβαζαν «Αυγή» και τους ξέφυγε.

Το πιο συγκινητικό ήταν οι Γάλλοι φίλοι και φίλες που με έπιαναν για να μου σφίξουν το χέρι και να φωτογραφηθούν. Ολοι καλοί άνθρωποι. Κανονικοί άνθρωποι. Ανάμεσά τους ή Φρανσουάζ, ερωτευμένη με την Ελλάδα από τη δεκαετία του 1960, που πήγε και έμαθε Νέα Ελληνικά μετά τα Αρχαία στο σχολείο, και τρεις με απώτερη ελληνική καταγωγή από τη Σύρο, τη Λαμία και την Αλεξάνδρεια.

Στο κοκτέιλ που ακολούθησε μεταξύ των ηγετών είχαμε την ευκαιρία με τους συνεργάτες μου να μιλήσουμε με ηγέτες και ευρωβουλευτές από όλες τις χώρες του κινήματος και να πούμε περισσότερα για όσα αντιμετωπίζουμε στην Ασφάλεια και την Οικονομία. Γιατί για εμάς κάθε διεθνής δράση πρέπει να έχει και εθνικό σκοπό, την προώθηση και την υπεράσπιση των συμφερόντων του Εθνους μας. Την επομένη πήραμε το τρένο και είδαμε τα πέριξ. Από Μονακό ως τις Κάννες. Είδα έξω από το καζίνο τη σχιζοφρένεια της Ευρώπης. Αυτοκίνητα εκατοντάδων χιλιάδων, Ρώσοι πολυεκατομμυριούχοι, ένας άλλος κόσμος, για να μην πω άλλος πλανήτης.

Στις Κάννες, όπου ετοιμάζονται για το φεστιβάλ, συγκεντρωμένα τα μαγαζιά με τις ακριβότερες φίρμες του κόσμου. Για λίγο έχεις την ψευδαίσθηση πως η ανεργία, η φτώχεια, οι κίνδυνοι της τρομοκρατίας, που πριν από δύο χρόνια αιματοκύλησε τη Νίκαια, ανήκουν στη φαντασία μας. Ομως δεν είναι έτσι. Είναι αλήθεια, όπως και το Μπατακλάν και η Βαρκελόνη.

Το κίνημά μας είναι μία αναγκαιότητα, μία αληθινά δημοκρατική ελπίδα, απέναντι στους ροζ ή κόκκινους φασίστες, πολιτικούς και δημοσιογράφους, σκοτεινές φιγούρες του χρήματος και των ΜΚΟ, που καταστρέφουν την Ευρώπη, το κοινό μας σπίτι. Το κίνημά μας δυναμώνει παντού κι αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα.

Μπορεί οι θνήσκοντες και με το ένα πόδι στη φυλακή ή στη χρεοκοπία νταβατζήδες να προτιμούν τους φιδεμπόρους, τους πατριδοκάπηλους και πωλητές «ευσέβειας», όμως η ανάγκη θα γίνει σπαθί στα χέρια του λαού και θα έρθει και στη δοκιμαζόμενη Πατρίδα μας η ώρα των αληθινών υπερασπιστών του Εθνους και της Ευρώπης, που δεν έχει σχέση με τον χατζηαβατισμό των νεοφιλελέδων, οι οποίοι ριγούν μόλις τους κοιτάξει ο Γιούνκερ, σαν Αρσακειάδες στο πρώτο ραντεβού.

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα