Θα τα ξηλώσουμε όλα…

Με όλους θα τα βάλουμε, με τα «όπλα» που δίνει η ΔημοκρατίαΑπό τον 
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

H Πολωνία και η Ουγγαρία θα τιμωρηθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με πάγωμα κονδυλίων, κυρίως διότι δεν αποδέχονται μουσουλμάνους «πρόσφυγες» στο έδαφός τους και για νομοθετικές πρωτοβουλίες που δεν θεωρούνται, τάχα, δημοκρατικές. Το είχε προαναγγείλει το πεκινουά του Σόρος, ο Φέρχοφσταντ, ο οποίος κόντεψε να φάει τη γραβάτα του όταν άκουσε για τη συντριπτική και τρίτη σε σειρά εκλογική νίκη του Ορμπαν. Οι δε Πολωνοί, σκληροί πατριώτες κι αυτοί, όπως και οι Μαγιάροι, αντικομμουνιστές και αντιδικαιωματιστές, με γοργά βήματα οικοδομούν τη βασική προϋπόθεση για να έχεις βάρος στη διεθνή πολιτική: ισχυρές ένοπλες δυνάμεις. Να τα βλέπουμε εμείς.

Ο εκβιασμός που ασκείται στους δύο εταίρους μας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον πιο αντιευρωπαϊκό μηχανισμό που υπάρχει, είναι χυδαίος, απροκάλυπτος αλλά και αποκαλυπτικός για τους κινδύνους που εμπεριέχει η τυφλή προσήλωσή μας στις επιταγές των ευρωγραφειοκρατών.
Ο,τι έρχεται από τις Βρυξέλλες δεν είναι πάντα καλό. Είχα βρει αστεία και χατζηαβάτικη έμπνευση τη «μαϊμού» είδηση πως τάχα σε σύνοδο πήγε ο Κυριάκος και κούνησε την κρινένια γροθίτσα του στον Ορμπαν γιατί δεν δέχεται μουσαφιραίους που στέλνει ο Ερντογάν και που τους άνοιξε τις πόρτες ο ΣΥΡΙΖΑ. Θλιβερό για την ψευτοελίτ να δίνει τέτοιες εξετάσεις στον μπεκροκανάτα Γιούνκερ και στους χρυσοκάνθαρους των Βρυξελλών. Αντί να μιμηθούν αυτούς που υπερασπίζονται τις χώρες τους από τον ισλαμικό εποικισμό, τα κολεγιόπαιδα και οι παρατρεχάμενοί τους πάνε και γλείφουν αυτούς που επιδοτούν τη λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό. Η δε πολιτική τους προς το κράτος-συμμορία του Ερντογάν είναι σχιζοφρενική και ακόμη πιο καταστροφική, τα δε μεμέτια έχουν κατουρηθεί στο γέλιο. Με ψηφίσματα και δηλώσεις η Ε.Ε. με το ένα χέρι τραβάει το αυτάκι του Ερντογάν και του λέει πως είναι «κακό παιδί» και με το άλλο χέρι τού χώνει στην τσέπη τρία δισεκατομμύρια κολλαριστά ευρώπουλα.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό που κάνουν τα ακριβοπληρωμένα και παραδείσια πουλιά των Βρυξελλών, όλοι αυτοί οι αντιχριστιανοί, ισλαμολάγνοι ζηλωτές του πολιτισμικού μαρξισμού; Πως, αν αύριο έρθει στην εξουσία μια πατριωτική κυβέρνηση, π.χ. της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ή μετά τα χάλια της Μυτιλήνης που είδε ο Τσίπρας, του έρθει πατριωτική επιφοίτηση και αποφασίσει τα αυτονόητα, ήτοι τη φύλαξη των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, ακόμη και με βίαιη απώθηση εκκενώσει τα νησιά από τους παράνομους μετανάστες και τους βάλει σε κλειστά κέντρα μέχρι την απέλασή τους και διώξει κλοτσηδόν τις ΜΚΟ και τις ελέγξει οικονομικά σε βάθος δεκαετίας, ζητώντας κυρώσεις κατά του μεγάλου δουλεμπόρου, τότε θα μας κάνουν ωμό εκβιασμό: Ή δέχεστε την εισβολή, τη διάλυση του κοινωνικού σας ιστού και τον εξισλαμισμό σας ή σας κόβουμε τα φράγκα. Καπούτ. Dinero no. Πόσο «ευρωπαϊκό» είναι αυτό που κάνουν οι ευρωγραφειοκράτες; Εάν αυτό δεν είναι εχθρικό απέναντι στις ευρωπαϊκές ιδέες και αξίες και δεν βλάπτει καίρια τα ευρωπαϊκά συμφέροντα, τότε τι είναι;
Είναι καθήκον μας η αλληλεγγύη στους Πολωνούς και τους Ούγγρους εταίρους μας, διότι αύριο θα έρθει η σειρά μας.

Δεν είναι όλα ανώτερα στην Εσπερία. Στη Γερμανία έχουν και μπορντέλα για κτηνοβάτες και συζητούν θεσμικά όργανα τη νομιμοποίηση της… αιμομιξίας. Τα χρειαζόμαστε αυτά; Στο Βέλγιο αποπειράθηκαν να κάνουν κόμμα παιδοφίλων. Μας φορέσανε καπέλο το σύμφωνο συμβίωσης, την Κερκόπορτα για την υιοθεσία, όπως σταθερά έλεγε η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ. Κι αν αύριο σκάσουν μύτη και οι πολυερωτικοί αμφιφυλόφιλοι; Κι αυτοί ψυχή δεν έχουν; Τώρα πάμε τρένο για υπερψήφιση της αναδοχής και θα ακολουθήσει και η υιοθεσία, με επιφανείς «κεντροδεξιούς», όπως η Ντόρα, να υπερψηφίζουν μαζί με τον Βενιζέλο, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους μπακακαίους του Σταύρου, ενώ η ελαφριά ηγεσία της Ν.Δ., αντί να καταψηφίσει καθαρά και ξάστερα, επιφυλάσσεται, κάνει κορδελάκια, καντρίλιες κ.λπ., «κατά συνείδηση».

Να χαρώ εγώ «συνείδηση». Τα δικαιώματα των παιδιών προσβάλλονται, που μετά την ορφάνια, την αρρώστια, την εγκατάλειψη θα φάνε στη μάπα και το πείραμα υπέρ του ανύπαρκτου δικαιώματος των ομοφύλων. Χωρίς να ερωτηθούν εάν θέλουν να στερηθούν το πατρικό ή το μητρικό πρότυπο, ενώ κάτι φωταδιστές του «πολιτισμικού μαρξισμού» διαψεύδουν την ανθρώπινη φυσιολογία και την πραγματικότητα εκατομμυρίων ετών, επιστημονικοφανώς διαγράφουν μονοκονδυλιά τη στοργική γυναικεία παρουσία της μάνας, την ασφάλεια της πατρικής παρουσίας, θεωρώντας πως το τριχωτό στήθος του Μήτσου υποκαθιστά μια χαρά την αγκαλιά, την αφή, τη μυρωδιά της γυναίκας. Πιθανώς αυτοί που τα λένε αυτά να φύτρωσαν στα λάχανα και να αγνοούν τι είναι καλύτερο για ένα παιδί, πως τάχα «αρκεί η αγάπη». Πιθανώς να μην είμαι αρκετά προχωρημένος, έχοντας τόση προσήλωση στην πανάρχαιη τάξη πραγμάτων της φύσης και της σοφίας του Δημιουργού ή της εξέλιξης, ό,τι σας βολεύει.

Πάντως έχετε τον λόγο μας πως όλα αυτά θα τα ξηλώσουμε νομοθετικά από τον πρώτο μήνα, μαζί με τον ολοκληρωτικό ρατσιστικό νόμο, που υποδύεται τον αντιρατσιστικό και επιτρέπει να χλευάζεις και να βρίζεις τους Ελληνες και την πίστη τους, τα σύμφωνα, τις εβδομάδες «έμφυλων» ταυτοτήτων και όλο το θεσμικό σκουπιδαριό που επιτίθεται στην οικογένεια, στον Χριστιανισμό, στην εθνική συνοχή, στα δικαιώματα των παιδιών. «Μην τα βάζεις μαζί τους, μη μας πιάσουν στο στόμα τους» μου είπε… γενναίος εθνοπατέρας. Με όλους θα τα βάλουμε, με τα «όπλα» που δίνει η Δημοκρατία. Νόμο επιβάλατε; Νόμο θα λάβετε, που θα τα ξηλώσει όλα. Απλά, ωραία και ειρηνικά…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα