Εγκρίθηκε η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ!

Οκτώ υπέρ, δύο κατά οι ψήφοι στο Δ.Σ.Προχωρεί η πώληση του 40% του λιγνιτικού χαρτοφυλακίου της ΔΕΗ, καθώς χθες ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, παρά το νέο μπλόκο των συνδικαλιστών στο κτίριο της Χαλκοκονδύλη. Η πώληση εγκρίθηκε με ψήφους οκτώ υπέρ, δύο κατά (των εκπροσώπων των εργαζομένων) και ένα λευκό.

Το Δ.Σ. αποφάσισε, μεταξύ άλλων: Τον ορισμό της 31/3/2018 ως ημερομηνίας σύνταξης των λογιστικών καταστάσεων για την απόσχιση από τη ΔEΗ των κλάδων λιγνιτικής ηλεκτροπαραγωγής Μεγαλόπολης και Μελίτης και την εισφορά τους στις νέες εταιρίες που θα ιδρυθούν.

Την ανάθεση του έργου του συμβούλου που θα υποστηρίξει τη ΔEΗ για την απόσχιση των Επιχειρησιακών Κλάδων Μεγαλόπολης και Μελίτης στην PriceWaterhouse Business Solutions. Την πρόσληψη της HSBC Bank ως χρηματοοικονομικού συμβούλου της ΔEΗ.

Την πρόσληψη της δικηγορικής εταιρίας DLA PIPER UK LLP και, τέλος, την πρόσληψη της εταιρίας KPMG Advisors A.E. ως εντολοδόχου παρακολούθησης της διαδικασίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα