«Θέρισε» δύο ζωές μεθυσμένος νταλικέρης

Τραγωδία στη λεωφ. Κηφισού χθες τα ξημερώματα! Το όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και διέλυσε δύο Ι.Χ.Δύο ζωές κόστισε η ανευθυνότητα του οδηγού της μοιραίας νταλίκας, ο οποίος πήρε στα χέρια του το τιμόνι ενώ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Εκτός ωστόσο από τον ανθρώπινο παράγοντα, ερωτήματα γεννούν και οι εγκληματικές παραλείψεις των υπευθύνων, που δεν φρόντισαν σε έναν τόσο μεγάλο και πολυσύχναστο δρόμο να αντικαταστήσουν το παλιό στηθαίο με νέο και πιο ασφαλές.

Ο 64χρονος Δημήτρης Ανδρεάκος, αν και στο παρελθόν είχε θρηνήσει σε τροχαίο δυστύχημα τον γιο του και τον αδελφό του, οδηγούσε μεθυσμένος στη λεωφόρο Κηφισού, με αποτέλεσμα να σκορπίσει τον θάνατο. Ο 64χρονος έχασε χθες τα ξημερώματα τον έλεγχο της νταλίκας στο ύψος του ΙΚΕΑ, τη στιγμή που κινούνταν προς Πειραιά. Το ανεξέλεγκτο βαρύ όχημα τσάκισε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα περνώντας στο αντίθετο ρεύμα, όπου έπεσε πάνω σε δύο Ι.Χ., τα οποία διέλυσε στην κυριολεξία. 

Στο πρώτο αυτοκίνητο επέβαινε ο 65χρονος Βορειοηπειρώτης Δημήτερ Παμπούκο, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ από το δεύτερο ανασύρθηκαν βαριά τραυματισμένοι από τους πυροσβέστες ο 60χρονος οδηγός, επίσης ομογενής, Σπύρος Γκούρι, που υπέκυψε λίγα λεπτά μετά, και η 34χρονη κόρη του Μπλερίνα, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο. Οπως κάθε πρωί, ο άτυχος άνδρας είχε ξεκινήσει για να πάει αρχικά την κόρη του στον φούρνο όπου εργάζεται και στη συνέχεια να πάει και ο ίδιος στη δική του δουλειά.

Ο 64χρονος Δημήτρης Ανδρεάκος, αδερφός του δημάρχου Ανατολικής Μάνης Πέτρου Ανδρεάκου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας και υπεβλήθη επιτόπου σε αλκοτέστ με τη φορητή συσκευή, η οποία έδειξε αλκοόλη 0,50 ml στο αίμα του, τη στιγμή που το όριο, σύμφωνα με τον νόμο, είναι 0,10 ml.

Αμέσως μετά έδωσε αίμα και ούρα για να γίνει ολοκληρωμένη εξέταση αλκοτέστ, ώστε να διαπιστωθούν με επιστημονικά σαφή τρόπο τα όρια του αλκοόλ στο αίμα του. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες που έφερε η νταλίκα δεν αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο όχημα, ενώ και ο αριθμός πλαισίου δεν είναι καταχωρισμένος στα αρχεία του υπουργείου Μεταφορών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα