Κακοκαιρία στα βόρεια και ζέστη στα νότια

Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ και… 30άρια!«Μπερδεμένος» θα είναι ο καιρός σήμερα στη χώρα μας… 

Τη στιγμή που, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, στις βορειοδυτικές περιοχές θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους, στις υπόλοιπες περιοχές η διάθεση του καιρού θα είναι «ανεβασμένη», με θερμοκρασίες που σε ορισμένες περιπτώσεις θα ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, η κακοκαιρία θα αρχίσει πριν από το μεσημέρι στην Ηπειρο και το βόρειο Ιόνιο.
Μάλιστα, περισσότερο θα επηρεαστούν τα νησιά της Κέρκυρας και των Παξών.

Το απόγευμα οι βροχές θα πλήξουν τη δυτική Μακεδονία, πιθανώς τη δυτική Στερεά και τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, ενώ το βράδυ υπάρχει πιθανότητα τα έντονα καιρικά φαινόμενα να «χτυπήσουν» την κεντρική Μακεδονία. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 24-25 βαθμούς.

Στην πρωτεύουσα

Στην Αττική σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 έως 4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από τους 17 έως τους 29 βαθμούς.
Αστατος θα είναι ο καιρός στη συμπρωτεύουσα, καθώς από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά τις βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 έως 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους που θα φτάσουν σε ένταση τα 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα