Πάκο Ερέρα για τον πάγκο του Αρη

Ο Αρης μετά την αγωνιστική εξασφάλιση της ανόδου συνεχίζει στοχευμένα τις κινήσεις του για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα, ο Πάκο Ερέρα φαίνεται να είναι το φαβορί για τη θέση του νέου προπονητή των «κιτρίνων», καθώς ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Καρυπίδη.

Από κει και πέρα, σήμερα αναμένεται να κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ο φάκελος επιτήρησης της ΠΑΕ. Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι είναι πλήρης και η ομάδα θα λάβει την έγκριση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα, η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου ζήτησε την καθιέρωση ξένων διαιτητών στα σημαντικά παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ, με αφορμή την καλή απόδοση του Μπορμπαλάν στον τελικό Κυπέλλου. Ταυτόχρονα, άφησε αιχμές για τις ικανότητες και την αξιοπιστία των Ελλήνων ρέφερι.

Τέλος, για τα θλιβερά γεγονότα στην Αμαλιάδα η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε δύο άνδρες ως υπαιτίους για την επίθεση στους παίκτες του Ηροδότου στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον τοπικό Αστέρα για τη Γ’ Εθνική.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα