MVP του πρωταθλήματος ο Ουάρντα

Τα… γυαλιά στους «μεγάλους» έβαλε ο Αμρ Ουάρντα (φωτό)! Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, αναδείχτηκε στα χθεσινά βραβεία της Nova ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Με ποσοστό 46% ο Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή, ενώ σε χέρια «κιτρινόμαυρου», του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, κατέληξε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της σεζόν (για το τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ). Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αναδείχτηκε καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν, ενώ το βραβείο του «Fair Play» ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και στον αρχηγό του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια για τη στάση που κράτησε στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ. Τέλος, ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα παρέλαβε το έπαθλο Νovasports για την καλύτερη απόκρουση (στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε προσπάθεια του Πρίγιοβιτς).

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα