Αφαντα τα λεφτά για την ανακαίνιση του «Σωτηρία»!

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), σύμφωνα με την οποία είναι… άφαντα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από τηλεμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε το 2016 για την ανακαίνιση των κλινικών του Νοσοκομείου «Σωτηρία». Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα το νοσοκομείο βρίσκεται αυτή την περίοδο στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών Αρχών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, τόσο το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) όσο και η Ενωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΣΕΕ) ζητούν να ενημερωθούν για τη διάθεση των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν έπειτα από έρανο μέσω των ΜΜΕ και συγκεκριμένα της ΕΙΤΣΕΕ, τον Απρίλιο του 2016.

Σύμφωνα με την αλληλογραφία της διοίκησης του «Σωτηρία» και του προέδρου της ΕΙΤΣΕΕ Πάνου Κυριακόπουλου, η οποία κοινοποιήθηκε στην 1η ΥΠΕ, η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος δηλώνει άγνοια για την τύχη των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από τα ΜΜΕ. Μάλιστα, ο διοικητής επικαλείται υπηρεσιακό έγγραφο του διοικητικού – οικονομικού διευθυντή, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει υποβληθεί αίτημα στο νοσοκομείο για αποδοχή δωρεάς από έρανο που οργάνωσαν τα ΜΜΕ.

«Πώς είναι δυνατόν να μη γνωρίζει η διοίκηση εάν παρελήφθησαν και πού πήγαν τα χρήματα; Πόσα ήταν και για ποιο σκοπό διατέθηκαν;» αναρωτιέται στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ομοσπονδία, σχετική ερώτηση στον διοικητή του Νοσοκομείου «Σωτηρία» απηύθυνε και το ΣΕΥΥΠ, στο οποίο ο διοικητής απάντησε ότι δεν γνωρίζει για την τύχη των χρημάτων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα