Φώφη: Καμία νομιμοποίηση στη συγκυβέρνηση

Επιμένει στο αίτημα για άμεση προσφυγή στις κάλπες η Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι «η έξοδος από το Μνημόνιο Τσίπρα οδηγεί σε νέο Μνημόνιο». Οπως είπε στη Βουλή, «ζητάω εκλογές γιατί τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού λαού. Η συγκυβέρνησή σας δεν έχει καμιά νομιμοποίηση να συμφωνήσει, και μάλιστα εν κρυπτώ, το μέλλον του τόπου. Κύριε Τσίπρα», είπε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό, «ήδη τα δώσατε όλα:

Η δημόσια περιουσία εκχωρήθηκε για 99 χρόνια, μαζί και οι τράπεζες στους σημερινούς ιδιοκτήτες αντί πινακίου φακής, και μάλιστα με βλάβη για το Δημόσιο 25 δισ. ευρώ. Ζητάω εκλογές γιατί δεν διαλύετε μόνο το σήμερα, αλλά υποθηκεύετε και το αύριο» σημείωσε.

Από τα 88 προαπαιτούμενα, είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, λίγα έχουν ολοκληρωθεί και κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι έχει γίνει «το δεξί χέρι των δανειστών και δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον κατήφορό σας. Μάλλον είχε πολύ χρόνο ο κ. Τσακαλώτος να βλέπει τα πορτοκαλί, τα κόκκινα και τα πράσινα φανάρια στην πλατεία Συντάγματος, όταν πρωταγωνιστούσε στον αντιμνημονιακό αγώνα μαζί με Βαρουφάκη και Χρυσή Αυγή» ανέφερε.

Πάντως, κινούμενη στη λογική των ίσων αποστάσεων, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και στη Ν.Δ. Οπως υποστήριξε, αν και επί δύο χρόνια ζητούσε εκλογές, τώρα κλείνει τα μάτια και «αφήνει τον Τσίπρα εν λευκώ να καθορίζει τις εξελίξεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα