Εμετικός Καρανίκας: «Αμόρφωτα εθνίκια όσοι φωνάζουν για τον Μέγα Αλέξανδρο»

Ξεπέρασε κάθε όριο ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Νίκος Καρανίκας δοκιμάζοντας την ανοχή της ελληνικής κοινωνίας, η οποία άφωνη παρακολουθεί τα… ξεσπάσματά του, αυτή τη φορά για το Σκοπιανό. Το θέμα πλέον αγγίζει τον ίδιον τον κ. Τσίπρα, ο οποίος καλείται άμεσα να μαζέψει τον «σύμβουλό» του καθώς δεν εκθέτει μόνο εκείνον, δοθέντος ότι πρόκειται για προσωπική επιλογή του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα με όσα υποστηρίζει και με το ύφος που τα εκφράζει.

Ο κ. Καρανίκας, αδιαφορώντας εντελώς ακόμη και για τον θεσμικό ρόλο του, προχώρησε σε νέο κρεσέντο στο facebook, που θυμίζει κανονικό παραλήρημα. Χαρακτηρίζει εν πολλοίς «μύθο» τη σχέση του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την περιοχή της Μακεδονίας και ειδικότερα της Ημαθίας, ενώ επιτίθεται στην πλειονότητα του ελληνικού λαού, που διαφωνεί με την εκχώρηση του ονόματος στους Σκοπιανούς, με απίστευτους χαρακτηρισμούς που προσιδιάζουν σε χούλιγκαν και όχι σε κυβερνητικό στέλεχος.

Κάνοντας λόγο για «αμόρφωτους», «εθνίκια» κ.λπ. γράφει στην ανιστόρητη και καθ’ όλα απαράδεκτη ανάρτησή του: «Μα είναι φοβερό. Εγιναν και οι συγχωριανοί μου εθνίκια, ενώ είναι όλοι, μα όλοι και όλες μετανάστες. Πρόσφυγες. Μικρασιάτες, Πόντιοι, που ουρλιάζουν για τη Μακεδονία ενώ δεν γνωρίζουν την ιστορία του τόπου. Μια ζωή θάλασσα και λίμνη μέχρι πριν 100 χρόνια που η αποξήρανση της λίμνης δημιούργησε την περιοχή… Και έχουν για μύθο τον Μέγα Αλέξανδρο να στέκεται στην περιοχή για να συνομιλήσει με κατοίκους…»

Η ανάρτηση καταλήγει με βρισιές και υποτιμητικές αναφορές του τύπου «και βγαίνουν τα αμόρφωτα εθνίκια και επικαλούνται τον Μέγα Αλέξανδρο…».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα