Υπομονή ζητά ο Σαββίδης, νέο συμβόλαιο ο Μαλεζάς

«Υπομονή» συνιστά ο Γιώργος Σαββίδης στους φίλους του ΠΑΟΚ αναφορικά με τις μεταγραφικές εξελίξεις, την ώρα που ο Στέλιος Μαλεζάς ανανέωσε το συμβόλαιό του. Οπως ανακοίνωσε και επίσημα χθες η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο 33χρονος στόπερ θα συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για ακόμη έναν χρόνο (μέχρι το 2019).

Παράλληλα, στον «Δικέφαλο» συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός με υψηλούς ρυθμούς. Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ζήτησε μέσω Ιnstagram από τους οπαδούς: «Να είστε υπομονετικοί». Και αυτό γιατί συνεχώς προκύπτουν νέα σενάρια για υποψήφιους στόχους. Μάλιστα, χθες ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του 23χρονου γκολεαδόρ της Ουνιόν ντε Σάντα Φε Φράνκο Σολδάνο. Ο νεαρός επιθετικός, που φέτος πέτυχε 10 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ στο αργεντίνικο πρωτάθλημα, φέρεται ως η εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που «ναυαγήσουν» οι διαπραγματεύσεις με τον Φινλανδό επιθετικό Τεέμου Πούκι. Βέβαια, στον ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξοι πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Τραμπζονσπόρ και Καϊσερισπόρ για τον 28χρονο Σκανδιναβό φορ.

Στο μεταξύ, ο ατζέντης του 30χρονου μεσοεπιθετικού Αλέσιο Τσέρτσι Φεντερίκο Παστορέλο διέψευσε τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, που κάνουν λόγο για πρόταση του «Δικεφάλου», ύψους 1.200.000 ετησίως, στον πελάτη του για τα επόμενα τρία χρόνια. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αρέσει στον Τσέρτσι «η προοπτική του ΠΑΟΚ».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα