Ενας «θησαυρός» περιμένει την ΑΕΚ

Λεφτά με… ουρά θα βάλει στα ταμεία της η ΑΕΚ, αν καταφέρει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» με μόλις μία πρόκριση θα δουν να εισρέουν στα ταμεία τους 10.000.000 ευρώ!

Η Ενωση, όπως είναι γνωστό, θα συμμετέχει ως αδύναμη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση, όμως, που καταφέρει να κάνει την έκπληξη και προκριθεί στα πλέι οφ, τότε θα έχει μίνιμουμ 5.000.000 ευρώ έσοδα, τα οποία καρπώνονται οι ομάδες που αποκλείονται στον συγκεκριμένο γύρο. Παράλληλα, θα έχει εξασφαλισμένα το ποσό των 2.900.000 ευρώ από την παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αν προστεθούν και τα τηλεοπτικά έσοδα, τότε η Ενωση θα «καρπωθεί» 10.000.000 ευρώ! Φυσικά, αν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μοιραστεί πολλά χρήματα με τον ΠΑΟΚ. Αν όμως είναι η μόνη ομάδα στους ομίλους, θα εισπράξει πάνω από 30.000.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η Ενωση μπαίνει σε μία νέα εποχή, αφού ήρθε σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρία αθλητικού ιματισμού Capelli Sports! Πρόκειται για συμφωνία τριετούς διάρκειας, που θα αποφέρει περίπου 5.000.000 ευρώ – ένα τεράστιο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα.

Από την άλλη, η Ευαγγελία Στραβαρίδη, 102 ετών σήμερα, που επέζησε από τη Μικρασιατική Καταστροφή, θα ρίξει στα θεμέλια του γηπέδου-σύμβολο χώμα από τις χαμένες πατρίδες.

Γ. Σηφάκης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα