«Θα πάρουμε τους S-400» λέει (τώρα) ο Ερντογάν!

Εχοντας χάσει πια το… μέτρο, ο Ρετζέπ Ερντογάν χθες, σε νέο παραλήρημά του εν όψει των εκλογών στην Τουρκία, έσπευσε να τα βάλει αυτή τη φορά με τους Αμερικανούς, με αφορμή ένα από τα πιο «αγαπημένα» του θέματα: τους πυραύλους S-400 που επιθυμεί να προμηθευτεί από τη Ρωσία!Μάλιστα, έσπευσε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς για το γεγονός πως η Αγκυρα «παγώνει» την αγορά των ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων, ενώ τόνισε πως η Τουρκία όχι μόνο θα τα αγοράσει, αλλά και θα τα χρησιμοποιήσει, εφόσον χρειαστεί.

«Δεν θα αγοράσουμε τους S-400 για να τους βάλουμε σε αποθήκη. Θα τους χρησιμοποιήσουμε στην ανάγκη. Είναι ένα αμυντικό σύστημα. Τι να το κάνουμε αν δεν το χρησιμοποιήσουμε;» αναρωτήθηκε στη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης Τύπου στα ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα TGRT Haber, TVNET, Beyaz TV και Αkit TV, ενώ συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση στην Ουάσινγκτον, με φόντο, πάντα, την αγορά των μαχητικών F-35: «Θα βασιζόμαστε και πάλι στις ΗΠΑ; Χρόνια τούς το ζητάμε και η απάντηση που μας δίνουν είναι: Δεν το επιτρέπει το Κογκρέσο. Εχουμε κουραστεί μ’ αυτά».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα