Λαμία: Ο ιατροδικαστής είδε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στην 7χρονη

Καίει η ιατροδικαστική έκθεση τον 69χρονο συνταξιούχο δικηγόρο της Λαμίας, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο εγγόνια του, ένα κορίτσι 7 ετών και ένα εννιάχρονο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ιατροδικαστική έκθεση φέρεται ότι περιγράφονται «σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα και μερική ρήξη παρθενικού υμένα» για το κοριτσάκι, «η οποία προήλθε τρεις με πέντε μέρες πριν από την 7η Ιουνίου», με τη σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις».

Μόλις έγιναν γνωστά τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο συνήγορος Δημήτρης Κρούπης παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 69χρονου, ενώ κάποιοι συγγενείς που είχαν βρεθεί στα δικαστήρια της Λαμίας προκειμένου να του συμπαρασταθούν έφυγαν εξοργισμένοι.
Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο συνταξιούχος δικηγόρος, που παρά τα εις βάρος του συντριπτικά στοιχεία επέμενε ότι είναι αθώος, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η αρρωστημένη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η επτάχρονη ανέφερε στη δασκάλα της ότι ένιωθε πόνο στα γεννητικά όργανα. Η εκπαιδευτικός κατήγγειλε την κακοποίηση στον διευθυντή του σχολείου αλλά και στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο έστειλε σχετική αναφορά στην Εισαγγελία Λαμίας.

Η επτάχρονη επιβεβαίωσε την κακοποίησή της και ενώπιον των Αρχών, παρουσία ψυχολόγου, και την απέδωσε στον 69χρονο παππού της. Ανάλογες ανατριχιαστικές περιγραφές στους ειδικούς που εξέτασαν τα δύο παιδιά φέρεται ότι έδωσε και ο εννιάχρονος αδερφός της. Μάλιστα φέρεται ότι έχει καταθέσει ότι δεν θέλει να είναι με τον παππού του, «ο οποίος τον χτυπάει και τον βρίζει». Επίσης σε ερώτηση αν τον ακουμπούσε σε ευαίσθητα σημεία η απάντησή του ήταν καταφατική.