Στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» η οικογένεια Κένεντι

Μία ξεχωριστή επίσκεψη στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποίησαν χθες το πρωί τα παιδιά και τα εγγόνια του αείμνηστου Ρόμπερτ Κένεντι

Τα μέλη της οικογένειας Κένεντι, μαζί με στενούς φίλους τους, βρέθηκαν στη χώρα μας στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης και θέλησαν να επισκεφτούν και να γνωρίσουν από κοντά το σπουδαίο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η πρόεδρος του συλλόγου Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία συνδέεται με στενή φιλική σχέση με την οικογένεια Κένεντι, τους παρουσίασε αναλυτικά τη δράση της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τους τίμησε με το Βραβείο Αλληλεγγύης του συλλόγου, ενώ αστέρια με τα ονόματά τους τοποθετήθηκαν στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ».

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε στην είσοδο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων τα μέλη της οικογένειας Κένεντι και τους στενούς φίλους τους. Μαζί της ήταν και η γενική γραμματέας του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» Τζωρτζίνα Ελληνα, ο επιστημονικός διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Στέλιος Γραφάκος και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Να σημειωθεί ότι είναι το μοναδικό ογκολογικό νοσοκομείο για παιδιά στη χώρα, βρίσκεται πίσω από τα Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού» και αποτελείται από κτιριακό συγκρότημα πέντε κτιρίων που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών και τρεις Ογκολογικές - Αιματολογικές Μονάδες.