Ολοι στο Σύνταγμα!

Είναι κοινή η αίσθηση ότι υπάρχει αναντιστοιχία ανάμεσα στη λαϊκή βούληση, στις εθνικές και πατριωτικές ευαισθησίες των Ελλήνων πολιτών και στην απόφαση της κυβέρνησης να εκχωρήσει αντί πινακίου φακής έναν από τους πολυτιμότερους θησαυρούς της Ιστορίας μας: το όνομα Μακεδονία και την ταύτισή του με τον Ελληνισμό και τους πολυχιλιετείς αγώνες και τις θυσίες του γένους μας.

Φυσικά
, από την κοινή αίσθηση μέχρι την εδραία πεποίθηση πρέπει να μεσολαβήσει μία σειρά από πράξεις. Οι πράξεις πάντα αποδεικνύουν τα λόγια μας.

Είναι πάρα
πολύ εύκολο για κάποιον να απαιτεί, να αξιώνει και να λέει ότι θέλει ή δεν θέλει κάτι, αλλά οι λέξεις καθίστανται ανίσχυρες αν εκείνος που τις εκστομίζει δεν τις επισφραγίζει με την προσωπική του στάση απέναντι στα πράγματα και με τον δικό του αγώνα.

Οπότε
τώρα είναι η ώρα για πράξεις και όχι τόσο για λόγια. Μία από τις πράξεις που μπορεί και επιβάλλεται να κάνει έκαστος εξ ημών είναι η συμμετοχή του στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

Σήμερα
στις επτά η ώρα το απόγευμα η πρωτεύουσα της χώρας πρέπει να στείλει ηχηρότατο μήνυμα στην πολιτική εξουσία ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ερήμην του λαού.

Δεν
μπορεί να γίνει ανεκτή η αλαζονική στάση ενός ηγέτη που ούτως ή άλλως είναι προσωρινός, εφήμερος, ανίσχυρος ενώπιον του χρόνου, αλλά έχει την αυταπάτη ότι δικαιούται χωρίς τη συναίνεση της πλειοψηφίας να ρυθμίζει ζητήματα εθνικά που αφορούν τις παρελθούσες, τις τωρινές και τις επόμενες γενεές των Ελλήνων.

Φυσικά
και μπορούν να αποδείξουν οι Αθηναίοι και οι Ελληνες από τις άλλες περιοχές της χώρας ότι ο λαός μας δεν έχει ρίξει λευκή πετσέτα και δεν κάμπτεται ούτε από φτηνά προπαγανδιστικά τερτίπια ούτε από απειλές ούτε από υποσχέσεις για «κέρδη» και οφέλη.

Ο λαός
δεν είναι Ιούδας και δεν προδίδει την πίστη και την πατρίδα του έναντι οιουδήποτε τιμήματος.

Να β
ουλιάξει η πλατεία Συντάγματος από κόσμο!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα