Προκλητική ανάρτηση Μηταφίδη για το γεύμα με τους Σκοπιανούς!

Πιο προκλητικός από ποτέ εμφανίστηκε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Τη χθεσινή αποφράδα ημέρα για τη Μακεδονία μας ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και γνωστός συνδικαλιστής βρέθηκε πουρνό πουρνό στο υπόστεγο που «στήθηκε» στο χωριό Ψαράδες, χαμογελούσε συνεχώς, συζητούσε περιχαρής με συναδέλφους του βουλευτές και καταχειροκροτούσε καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής ξεπουλήματος της Ιστορίας μας στα Σκόπια.

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, ανέβασε στο facebook φωτογραφίες από τη «φιέστα» και το γεύμα που ακολούθησε, βάζοντας τον τίτλο «Μακεδονική Σαλάτα». Στο τραπέζι συμμετείχαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται σε νομούς της Μακεδονίας (Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Θεσσαλονίκης) και βουλευτές από την ΠΓΔΜ που στηρίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό της χώρας τους. Το... τσιμπούσι (συνάντηση) πραγματοποιήθηκε αφού υπογράφτηκε η συμφωνία και οι κ. Τσίπρας και Ζάεφ με τους ΥΠΕΞ των δύο χωρών και τους συνεργάτες τους μετέβησαν στην ΠΓΔΜ για να γευματίσουν.

Η συνάντηση έγινε παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα. Οι συριζαίοι και οι Σκοπιανοί βουλευτές συμφώνησαν να μείνουν σε επικοινωνία και να εξετάσουν σε ποιους τομείς μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες.