Αγάπη διαρκείας!

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα εισιτήρια της νέας σεζόν με φόντο την «Αγια-Σοφιά» και μότο «Η κορυφή είναι μόνο η αρχή»Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η κορυφή είναι μόνο η αρχή»! Με αυτό το μότο έγινε χθες η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με στόχο τριετίας και με φόντο την «Αγια-Σοφιά».

Συγκεκριμένα, με κεντρικό άξονα την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την προοπτική επιστροφής στο Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ παρουσίασε τις κάρτες διαρκείας της για τη σεζόν 2018-19.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Ενωσης» Μηνάς Λυσάνδρου, ο εμπορικός διευθυντής Νίκος Καραούζας, ο υπεύθυνος εισιτηρίων Κώστας Παναγιωτόπουλος και ο διευθυντής επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος ανέλυσαν όλες τις λεπτομέρειες.

Στην τοποθέτησή του ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε, μεταξύ άλλων: «Να ευχαριστήσω τους αεκτζήδες που μας στήριξαν πέρσι με την αγορά εισιτηρίου.

Η διοίκηση της ΑΕΚ επέλεξε ήδη από πέρσι να καθιερώσει και να αρχίσει να χτίζει μια σταθερή πολιτική, προκειμένου να καθορίζει τις τιμές τόσο των διαρκείας όσο και των απλών εισιτηρίων. Η αξιολόγηση που έγινε πέρσι στη σύγκριση απλού εισιτηρίου και εισιτηρίου διαρκείας έφερε τις φετινές τιμές. Το βασικό στοιχείο είναι ότι οι τιμές παραμένουν ίδιες». Από εκεί και πέρα, ως προς τα σημαντικά προνόμια για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της φετινής σεζόν συνοπτικά ισχύουν τα εξής:

• Η ΠΑΕ ΑΕΚ διατηρεί (και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και της προοπτικής του Champions League) στα ίδια επίπεδα τις περσινές εξορθολογισμένες τιμές, που παρέχουν στον κάτοχο του διαρκείας έκπτωση τουλάχιστον 20% και δυνατότητα έγκαιρης απόσβεσης του κόστους αγοράς σε σχέση με το απλό εισιτήριο.

• Προσάρμοσε στα 200 ευρώ την τιμή του φθηνότερου διαρκείας (μετά τα συνδεσμιακά στα δύο πέταλα του ΟΑΚΑ) σε σχέση με τα 230 ευρώ πέρυσι και διπλασίασε τις σχετικές θέσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού σε αυτή την προνομιακή τιμή, εκτός από τη Θύρα 3, ανοίγει πλέον για εισιτήρια διαρκείας και η Θύρα 33!

• Διατηρεί τη σημαντική έκπτωση τριετίας του 10% για τους κατόχους διαρκείας συγκεκριμένων κατηγοριών, οι οποίοι έμειναν σταθερά κοντά στην ομάδα.

• Διατηρεί επίσης όλες τις εκπτωτικές κατηγορίες για ΑμεΑ, τους εφήβους, τους φοιτητές και τους άνω των 65 ετών φιλάθλους.

Και, φυσικά, με την Κάρτα Φίλου για δεύτερη χρονιά η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει και πάλι τη μάνα ΑΕΚ!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα