Μνημόνιο και με Παϊρόζ στον ΠΑΟ

Η τραγωδία συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό και, όπως φαίνεται, το deal με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ίσως είναι το φιάσκο του αιώνα! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Οι διαπραγματεύσεις και οι επαφές τις οποίες κάνει ο Παναθηναϊκός για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος παρουσιάζουν στασιμότητα. Ωστόσο, ακόμα κι αν προκύψει αλλαγή και μπει στη μετοχική σύνθεση η Pan Asia του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, το μπάτζετ θα παραμείνει το ίδιο σφιχτό και… μνημονιακό.

Αυτό αναφέρει με επίσημη ενημέρωσή της η ΠΑΕ: «Για τα 20.000.000 που είναι πιθανό να μπουν σε περίπτωση αλλαγής ιδιοκτησίας, αυτά δεν αφορούν το μπάτζετ της ομάδας, δηλαδή δεν πρόκειται να αλλάξει το μπάτζετ που πορευόμαστε με την εισροή χρημάτων στο μετοχικό κεφάλαιο», υπογραμμίζοντας -εμμέσως πλην σαφώς- ότι τα χρήματα αυτά θα σχετίζονται κυρίως με την αποπληρωμή υφιστάμενων χρεών του συλλόγου.

Κάτι που επί της ουσίας σημαίνει ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε σε υποχρεώσεις που τρέχουν, σε χρέη που έχει δημιουργήσει ο Αλαφούζος και δεν θα αφορούν μεταγραφές και αύξηση του μπάτζετ που θα έχουν να διαχειριστούν οι Δώνης και Νταμπίζας. Ενα μπάτζετ που θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αν ισχύσει αυτό, ο Παναθηναϊκός θα κινδυνεύσει σοβαρά να μη βρίσκεται τη νέα σεζόν -κι αν ισχύσει το σχέδιο Βασιλειάδη- στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος, κάτι που αυτόματα θα τον οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα 2 για τη σεζόν 2019-20. Η απόλυτη κατάντια…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα