Σε περιφερειακά ιατρεία δεκαπέντε γιατροί οπλίτες

Με κοινή απόφαση των υπουργείων Εθνικής Αμυνας και Υγείας δεκαπέντε γιατροί οπλίτες θητείας τοποθετούνται σε πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία, περιφερειακά ιατρεία και κέντρα υγείας σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας.Στους συγκεκριμένους γιατρούς θητείας, που θα παράσχουν τις υπηρεσίες τους σε νησιά απομακρυσμένα και περιοχές που θεωρούνται προβληματικές, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του υπουργείου Υγείας.

Από πλευράς υπουργείου Εθνικής Αμυνας την απόφαση υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Φώτης Κουβέλης και επιβεβαιώνεται και με αυτόν τον τρόπο η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην κοινωνία.

Οι γιατροί οπλίτες τοποθετούνται: Στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Ανάφης, στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαθρακίου, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Κουφονησίων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Ελαφονήσου, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Χάλκης, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Υδρας, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λειψών, στο Πολυδύναμο Ιατρείο Δρυοπίδας (Ν. Κύθνου), στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Βασιλικάδων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείου Κορώνου Νάξου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα