Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Τι έχει αποκαλύψει Καναδός ερευνητήςΝέα τροπή παίρνει το θρίλερ της δολοφονίας του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου (φωτό) μετά τις αποκαλύψεις του Καναδού ερευνητή που ανέλαβε για λογαριασμό της οικογένειας να διαλευκάνει την υπόθεση. 

Σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή, οι δολοφόνοι έκαψαν τη σορό του αδικοχαμένου 26χρονου στην προσπάθειά τους να εξαφανίσουν τα ίχνη.

Οπως είπε, από τα στοιχεία που συγκέντρωσε αλλά και από μία μαρτυρία προκύπτει πως ο «εγκέφαλος» της σπείρας των απαγωγέων (και επί χρόνια φίλος της οικογένειας του άτυχου Μάριου, Πέτρος Μιχαλεάκος) είχε συχνές τηλεφωνικές συνομιλίες με τα μέλη της πρώτης, κρυφής ομάδας που είχε ενεργό ρόλο στην απαγωγή και στη δολοφονία, στις οποίες κανόνιζαν συναντήσεις υπό άκρα μυστικότητα για να ξεφορτωθούν το πτώμα του 26χρονου οπτομέτρη.

H συνομιλία

Ο ειδικός στην εξιχνίαση μεγάλων εγκλημάτων αποκάλυψε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» τηλεφωνική συνομιλία στην οποία ο συνεπιβάτης του κόκκινου βαν (με το οποίο τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μετέφεραν τη σορό) αναφέρεται στο πάρκο της Δάφνης και ο «εγκέφαλος» τον ρωτάει αν «έγινε η δουλειά…»!

«Είσαι σίγουρος ότι τελείωσε, ότι έληξε εντελώς;» είναι η επόμενη ερώτηση του «αρχηγού» της σπείρας, για να λάβει την απάντηση: «Ναι, έληξε, τελείωσε»!
Ομως, αυτό που σοκάρει είναι η παραδοχή του επιβάτη του φορτηγού ότι «η μικρή φωτιά σήμερα μπήκε»!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, καμία φωτιά δεν είχε ξεσπάσει εκείνη την περίοδο στην περιοχή. Αυτό κάνει τον Καναδό αναλυτή να πιστεύει πως η φωτιά ήταν ο κωδικός ότι έκαψαν το πτώμα του Μάριου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα