Thomas Cook: Εγκώμια του διευθ. συμβούλου για την Ελενα Κουντουρά

Το εγκώμιο της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά (φωτό) έπλεξε ο Πέτερ Φάνκχοϊζερ, διευθύνων σύμβουλος του κορυφαίου ταξιδιωτικού ομίλου Thomas Cook, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο νέο ξενοδοχείο «Cook’s Club» στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο κ. Φάνκχοϊζερ μίλησε για την εξαιρετική συνεργασία με το υπουργείο και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει οι δύο πλευρές και χαρακτήρισε την κυρία Κουντουρά την καλύτερη και πιο αποτελεσματική υπουργό Τουρισμού που έχει γνωρίσει τα τελευταία 30 χρόνια της καριέρας του. «Και αυτό δεν το λέω για να την υποχρεώσω ούτε για να της κάνω κάποια φιλοφρόνηση, είναι η απόλυτη πραγματικότητα» σημείωσε.

Παράλληλα, δήλωσε ότι η Thomas Cook έχει επενδύσει 150.000.000 ευρώ μόνο το 2018 στην Ελλάδα, ενώ έχει προσθέσει φέτος τέσσερις νέους ελληνικούς προορισμούς και 34 νέες απευθείας αεροπορικές συνδέσεις σε σχέση με το 2017. Τον Σεπτέμβριο μάλιστα ανοίγει και νέα μονάδα στην Κρήτη, το «Casa Cook» στα Χανιά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα