Δημοτικοί υπάλληλοι και δικηγόροι σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων!

Ταυτόχρονες συλλήψεις 23 ατόμων σε έξι πόλεις της χώραςΕνα δαιδαλώδες κύκλωμα, το οποίο χορηγούσε παράνομες άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς, υπηκόους τρίτων χωρών και στο οποίο εμπλέκονταν, μεταξύ άλλων, υπάλληλοι περιφερειών και δικηγόροι από την Αθήνα και την περιφέρεια, κατάφερε να εξιχνιάσει η Ελληνική Αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αναζητούσαν τα ίχνη του κυκλώματος αρκετούς μήνες πριν. Συγκεκριμένα, παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τις τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών του και μόλις είχαν στα χέρια τους τα απαραίτητα στοιχεία, οργάνωσαν την επιχείρηση για να προχωρήσουν σε συλλήψεις. Σε παράλληλες επιχειρήσεις στην Αθήνα και σε πέντε πόλεις της περιφέρειας, συγκεκριμένα σε Μεσολόγγι, Λευκάδα, Λάρισα, Τρίκαλα και Αλεξανδρούπολη, η Αστυνομία συνέλαβε συνολικά 23 άτομα, από τα οποία 16 είναι Ελληνες και επτά αλλοδαποί. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, μαζί με τη δικογραφία σε βάρος τους που σχηματίζεται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης και των ερευνών η ΕΛ.ΑΣ. θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το κύκλωμα και τη δράση του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα