20 ώρες στο πέλαγος με στρώμα

Αληθινή… survivor αποδείχτηκε η 55χρονη Ρωσίδα, η οποία έμεινε 20 ολόκληρες ώρες πάνω στο στρώμα θαλάσσης της, ανοιχτά του χωριού Σκαλέτα Ρεθύμνου! Η 55χρονη γιατρός Ολγα Κούλντο, λάτρις της χώρας μας, του ήλιου και της θάλασσας, στις 3 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης πήρε το πολύχρωμο στρώμα της και απομακρύνθηκε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με την οικογένειά της. Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες, η Ολγα κατευθύνθηκε στην παραλία, από όπου χάθηκαν τα ίχνη της, ενώ εκεί βρέθηκαν η πετσέτα της και προσωπικά της αντικείμενα.

Τελικά, 20 ώρες αργότερα -συγκεκριμένα, το επόμενο πρωί στις 11- την εντόπισε μεσοπέλαγα, πιασμένη από το στρώμα της, πιλότος αεροπλάνου της Frontex, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές και η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος.
Μόλις την είδε, ο πιλότος έδωσε το στίγμα στο Λιμενικό και αμέσως έσπευσε στο σημείο σκάφος του Λιμεναρχείου Χανίων, που συμμετείχε στις έρευνες και στο οποίο επιβιβάστηκε η τουρίστρια.

Η 55χρονη, η οποία ήταν 6 – 7 ναυτικά μίλια ανατολικά του ξενοδοχείου, ήταν εξαντλημένη, αφυδατωμένη και καμένη από τον ήλιο, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα. Μάλιστα, η Frontex έδωσε στη δημοσιότητα συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη διάσωση της 55χρονης.

Η γιατρός από το Ζελένογκραντ, μία πόλη που βρίσκεται κοντά στη Μόσχα, πήγε στο Ρέθυμνο για διακοπές με τον 59χρονο σύζυγό της Ολεγκ και την 28χρονη κόρη τους Γιούλια. Σύμφωνα με όσα έγραψε η (τηλεοπτική παραγωγός) κόρη της στα social media, «θαύματα συμβαίνουν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα