Ερωτήματα για Φρουζή και Μητσοτάκη

Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο για επαφές με τον αντιπρόεδρο της «αμαρτωλής» NovartisΣκληρή προσωπική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για στενές επαφές με τον Κώστα Φρουζή, πρώην αντιπρόεδρο της «αμαρτωλής» Novartis και κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο. 

Η Κουμουνδούρου επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας «Documento» που δημοσιεύει προσωπική ηλεκτρονική αλληλογραφία των δύο ανδρών. Στα e-mails, ο Φρουζής φέρεται ότι αποκαλεί τον κ. Μητσοτάκη «φίλο», ενώ εξίσου οικείες είναι και οι απαντήσεις προς αυτόν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί εξηγήσεις, ρωτώντας τον πρόεδρο της Ν.Δ. για ποιον λόγο «απέκρυψε τη στενή σχέση του με τον Φρουζή, αλλά και ποια συναλλαγή κρύβουν οι αμοιβαίες “εξυπηρετήσεις τους”».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε ένα από αυτά τα e-mails, που χρονολογούνται από το 2015, ο πρώην ισχυρός άνδρας του φαρμακευτικού κολοσσού φαίνεται ότι διοργανώνει δείπνο προς τιμήν του κ. Μητσοτάκη, στο οποίο συμμετέχουν και επικεφαλής εταιριών με τις συζύγους τους. Κατά το δημοσίευμα, το εν λόγω δείπνο έγινε με σκοπό την παροχή στήριξης στον τότε υποψήφιο για την ηγεσία της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Καλή βδομάδα και καλή δύναμη στο sprint της Κυριακής…» γράφει ο κ. Φρουζής σε ένα e-mail, ενώ σε άλλο, αναφερόμενος προφανώς σε μεγαλοστελέχη που δεν θα έδιναν τελικά το «παρών» στο δείπνο, τόνιζε: «Μου είπαν και οι τρεις ότι έχεις την υποστήριξή τους γιατί σε εκτιμούν ούτως ή άλλως».

Την ίδια ώρα, ο κ. Φρουζής φέρεται ότι είχε στείλει στις 21 Μαΐου 2015, μετά την αποχώρησή του από την εταιρία, στον νυν πρόεδρο της Ν.Δ. το βιογραφικό του μαζί με άλλα «στοιχεία» που, όπως είχε αναφέρει, του είχε ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα