Συνελήφθη Σουηδός για βιασμούς στη Ρόδο

Τον καταγγέλλουν δύο ομοεθνείς τουΣοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση ενός 24χρονου Σουηδού, ο οποίος συνελήφθη στη Ρόδο έπειτα από καταγγελίες για ομαδικούς βιασμούς νεαρών τουριστριών. Τοπικά μέσα μάλιστα κάνουν λόγο για σπείρα που εκμεταλλευόταν μεθυσμένες τουρίστριες. 

Η έρευνα άρχισε στις 19 Ιουνίου, όταν μια 19χρονη από τη Σουηδία κατήγγειλε τον βιασμό της, ενώ μία εβδομάδα μετά ακολούθησε δεύτερη καταγγελία 18χρονης ομοεθνούς της. Η πρώτη είπε στις Αρχές ότι ξημερώματα έφυγε μόνη της από το μπαρ γιατί δεν αισθανόταν καλά.
Περπατώντας έφτασε στην παραλία και κάθισε, όταν την πλησίασε κάποιος και τη ρώτησε αν ήταν καλά. Ο νεαρός, σύμφωνα με τη Σουηδέζα, εκμεταλλευόμενος τη μέθη της τη βίασε, ενώ ειδοποίησε φίλους του οι οποίοι έκαναν το ίδιο.

Και 18χρονη

Λίγες ημέρες μετά, στις 26 Ιουνίου, μία 18χρονη επίσης Σουηδέζα προχώρησε σε παρόμοια καταγγελία. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», ο 24χρονος εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο τουλάχιστον μία τριετία και η δουλειά του ήταν να βρίσκεται σε σημεία όπου συχνάζουν Σκανδιναβοί και να τους πείθει να αγοράζουν βραχιολάκια, τα οποία τους δίνουν τη δυνατότητα να πιουν όσα ποτά θέλουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός και περίπου ακόμα 10 άτομα αγνώστων στοιχείων. Εξάλλου, ο 24χρονος έχει ταυτοποιηθεί από δακτυλικό αποτύπωμα ως ο δράστης απόπειρας κλοπής εις βάρος του διευθυντή του ξενοδοχείου «Grand Hotel» στις 10 Σεπτεμβρίου 2016.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα