Κάλπες «για να τελειώνει ο τραγέλαφος» ζητεί ο Κυριάκος

Αίτημα για εκλογές «εδώ και τώρα» και από τη Χρ. ΑυγήΠρωθυπουργό υπό προθεσμία χαρακτηρίζει η Ν.Δ. τον Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή ζητεί, μετά τη Ν.Δ. και τη Φώφη Γεννηματά, «εκλογές εδώ και τώρα».

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για κυβερνητικό «τραγέλαφο» που «πρέπει να τελειώνει», καθώς, όπως τόνισε, ο κ. Τσίπρας «προσποιείται ότι δεν άκουσε τον κ. Καμμένο, ο οποίος δημοσίως υποστήριξε ότι θα αποσύρει το κόμμα του από την κυβέρνηση όταν φέρει την κύρωση της επιζήμιας συμφωνίας με τα Σκόπια στη Βουλή».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «το πρόβλημα των κ. Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας», τονίζοντας ότι «η Ελλάδα δεν αντέχει ακόμα μία περίοδο παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας. Οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά».

Για τους ίδιους λόγους η Φώφη Γεννηματά είχε μιλήσει από προχθές για κυβέρνηση υπό προθεσμία, ενώ χθες ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο, τόνισε: «Η μόνη λύση είναι να πέσει η κυβέρνηση της μειοψηφίας, εκλογές εδώ και τώρα».

Για προεκλογικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ με «φύκια για μεταξωτές κορδέλες» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι ενισχύει το δίπολο με τη Ν.Δ. ποντάροντας στην πόλωση και στον διχασμό. Για «προπαγάνδα της γραβάτας» μιλάει το ΚΚΕ, λέγοντας ότι οι διαφορές που επικαλείται ο κ. Τσίπρας με τη Ν.Δ. «είναι τόσο μεγάλες, που οι αλλαγές στον κατώτατο μισθό θα γίνουν με τον νόμο Βρούτση – Σαμαρά από το 2012».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα