Αψογα οργανωμένοι οι δολοφόνοι του νονού

Δύο τετράγωνα μακρύτερα από το σημείο της επίθεσης η ερωτική φωλιάΚαλά οργανωμένοι φαίνεται πως ήταν οι εκτελεστές του νονού της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη, οι οποίοι το πρωί της 27ης Ιουνίου τον σκότωσαν εν ψυχρώ στο Παλαιό Φάληρο. 

Οπως διακρίνεται από το υλικό που έχει στα χέρια της η Αστυνομία και το οποίο προέρχεται από κάμερες ασφαλείας, οι δολοφόνοι ήταν μεταμφιεσμένοι και είχαν φροντίσει να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δεύτερος εκτελεστής του Καραγιάννη διέφυγε πεζή από το σημείο της δολοφονίας, παρά το γεγονός πως λίγο πριν είχε κατεβεί από αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του. Το όχημα φαίνεται να απομακρύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με αυτήν που ακολούθησε ο πεζός εκτελεστής. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος επιβιβάστηκε σε άλλο μέσο, στο οποίο τον περίμενε άλλος συνεργός του σε προκαθορισμένο σημείο.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την κρυφή ερωτική «φωλιά» όπου διέμενε ο Καραγιάννης με την ξανθιά σύντροφό του Αμαλία και την είχε νοικιάσει εδώ κι έναν χρόνο με τα στοιχεία τρίτου προσώπου.
Πρόκειται για διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, δύο τετράγωνα μακριά από το σημείο όπου ο 45χρονος νονός της νύχτας είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

Αυτό δείχνει τα αυστηρά μέτρα προφύλαξης που έπαιρνε ο «Καράφλας», καθώς γνώριζε πως το όνομά του φιγουράριζε σε ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια θανάτου της νύχτας. Ωστόσο, δεν στάθηκαν αρκετά για να τον σώσουν…

Οι έρευνες της Ασφάλειας για τον αιματηρό πόλεμο μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας με τα απανωτά «συμβόλαια θανάτου» εστιάζονται πλέον προς συγκεκριμένα πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στη δυτική Αττική και φαινομενικά δεν έχουν συμμετάσχει στην αλληλοσφαγή, αν και τους ευνοεί, καθώς επεκτείνουν την κυριαρχία τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα