Κεκλεισμένων των θυρών δικάζεται ο «βιαστής της Δάφνης»

Τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια του «βιαστή της Δάφνης», πέρυσι τον Μάιο, περιέγραψε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η 22χρονη φοιτήτρια, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται κεκλεισμένων των θυρών και με το εδώλιο του κατηγορουμένου κενό.Τα βασανιστήρια και η σεξουαλική κακοποίηση που κατήγγειλε ότι υπέστη μέσα στο ημιυπόγειο οδήγησαν στο αίτημα της νεαρής κοπέλας να διεξαχθεί η δίκη χωρίς ακροατήριο. Οι δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής, με αποτέλεσμα οι πόρτες του δικαστηρίου να κλείσουν και η 22χρονη να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα απ’ όπου περιέγραψε το πολύωρο μαρτύριο στο οποίο την υπέβαλε ο 53χρονος.

Η 22χρονη φέρεται ότι υποστήριξε πως αιφνιδιάστηκε όταν δέχτηκε επίθεση από τον κατηγορούμενο, ο οποίος χθες ζήτησε να μη μεταχθεί στο δικαστήριο. Η κοπέλα λύγισε, όταν αναφέρθηκε στον αγώνα που έκανε για να ξεφύγει από τα χέρια του 53χρονου, χωρίς να τα καταφέρει. Φέρεται ότι είπε στους δικαστές πως εκείνος, παρά το βάρος του και τα προβλήματα όρασης που, όπως ισχυρίζεται, αντιμετωπίζει, έτρεξε και την έπιασε…

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φοιτήτρια υποστήριξε ότι από τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει την κοπέλα αφότου οι γονείς της ειδοποίησαν την Αστυνομία για την εξαφάνισή της. Μόλις μπήκαν στο σπίτι του κατηγορουμένου στη Δάφνη, βρήκαν την κοπέλα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, δεμένη, φιμωμένη και κακοποιημένη. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 18 Σεπτεμβρίου.

Μαρία Ζαχαροπούλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα