Φώφη: Πυρά στους ΑΝΕΛ για Μαυραγάνη και απάντηση με… Μαρινάκη

Στα χαρακώματα βρίσκονται οι ΑΝ.ΕΛ. με τη Φώφη Γεννηματά, η οποία από την πλευρά της συνεχίζει τις επιθέσεις και στον Αλέξη Τσίπρα, επειδή δεν παίρνει θέση στη στάση του κυβερνητικού εταίρου του.Πάντως από το κόμμα του Πάνου Καμμένου απάντησαν με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο παραπέμποντας στην προχθεσινή τοποθέτηση Ραγκούση, που κατήγγειλε τη Χαριλάου Τρικούπη ως υπαλλήλους του Βαγγέλη Μαρινάκη και υπεργολάβους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με αφορμή τη δήλωση του υφυπουργού Yποδομών Νίκου Μαυραγάνη ότι δεν έχει ισχύ η υπογραφή στη Συμφωνία των Πρεσπών αν δεν κυρωθεί από τη Bουλή, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε ότι «δεν υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο» και υποστήριξε: «Οι συγκυβερνήτες χτύπησαν ξανά. Αμφισβητούν τον πρωθυπουργό, λένε ότι η υπογραφή του δεν έχει αξία. Ο ίδιος εξακολουθεί να μην αντιδρά. Η γελοιοποίηση κορυφώνεται. Δυστυχώς όμως και η ζημιά για τη χώρα».

«Δεν αξίζουν της παραμικρής σοβαρής απάντησης οι φαιδροί ισχυρισμοί της κυρίας Γεννηματά ότι δήθεν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες αμφισβητούν τον πρωθυπουργό και την υπογραφή του» ανέφερε ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Θόδωρος Τοσουνίδης και υπογράμμισε ότι «στην κυρία Γεννηματά έχει απαντήσει ο Γιάννης Ραγκούσης ότι έχει καταστήσει το κόμμα στο οποίο προεδρεύει ένα υπεργολαβικό μαγαζί του κ. Μητσοτάκη και τα στελέχη του σε υπαλλήλους του κ. Μαρινάκη. Αιδώς, Αργείοι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα