Εμεινε με… τα φιλαράκια του

Ο Παπανικολάου έδωσε τα χέρια με τους Αγγελόπουλους και έριξε άγκυρα στο ΛιμάνιΑπό τον 
Χάρη Δάντση 

Μια γροθιά! Ενώνοντας και σφίγγοντας τα χέρια ανακοίνωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια οι Κώστας Παπανικολάου, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στη χθεσινή συνάντησή τους κάλυψαν τα (οικονομικά) «θέλω» του 27χρονου διεθνούς φόργουορντ, δένοντάς τον στο Λιμάνι έως το 2021. «Ολα πήγαν καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους χρόνια τώρα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Και μόνο η παρουσία στον Ολυμπιακό είναι κίνητρο. Είμαι στο υψηλότερο σκαλοπάτι» τόνισε ο «Παπ», που θα λάβει σχεδόν 1.000.000 ευρώ ετησίως.

«Να συνεχίσει και ο Ιωάννης»

Πρόσθεσε ότι «μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια», ενώ ρωτήθηκε για τον φίλο του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει συνάντηση με τους διοικούντες για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. «Ευχή για μένα είναι να συνεχίσει και ο Ιωάννης. Ολοι θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει συμφωνία» δήλωσε ο Παπανικολάου, που μετά τις υπογραφές των συμβολαίων και κατά την επιστροφή στο σπίτι «πιάστηκε» από την Τροχαία για παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Γουίλιαμ- Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια και με μήνυμά του στα social media τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπήσω μία τόσο ιστορική ομάδα». Την περασμένη χρονιά ο 23χρονος άσος είχε με την Παρτιζάν (προβλεπόταν στο συμβόλαιό του buy out 100.000 ευρώ) 16,9 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 7 ασίστ στην Αδριατική Λίγκα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα