Κίτρινη μπουλντόζα!

Αρχισε η κατεδάφιση των παράνομων κτισμάτων του δήμου στο άλσος της Νέας ΦιλαδέλφειαςΑπό τον 
Γιώργο Σηφάκη 

Η διαδικασία της κατεδάφισης των παράνομων εγκαταστάσεων του δήμου στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας άρχισε. Με τον κόσμο να φωνάζει «όλε», η μπουλντόζα έριξε τα παράνομα κτίσματα και ακόμα ένα πρόβλημα λύθηκε.

Η διαδικασία προχώρησε με γοργούς ρυθμούς και ήδη μεγάλο κομμάτι έχει καθαριστεί. Μάλιστα, ο δασάρχης εξέφρασε την επιθυμία τα συνεργεία να ξηλώσουν και το δάπεδο του μέχρι χθες γκαράζ, γιατί θέλει να φυτέψει στον χώρο.

Η δημοτική Αρχή έκανε τα πάντα για να αποτρέψει την κατεδάφιση, αλλά δεν τα κατάφερε. Προχώρησε, μάλιστα, στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Από κει και πέρα, στα μεταγραφικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας AS Roma Vinci Per Noi, το οποίο επικαλείται ρεπορτάζ της «Gazzetta Dello Sport», ο δανεισμός του Εσεκιέλ Πόνσε στην ΑΕΚ δεν θα προχωρήσει, διότι, όπως τονίζεται, ο ίδιος προτιμά ν’ αγωνιστεί στην Ισπανία. Για την «Ενωση», πάντως, δεν έχει αλλάξει κάτι αναφορικά με τον Αργεντινό. Ισχύει η ενημέρωση της Ρόμα ότι ο δανεισμός του παίκτη θα γίνει και θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση πάνω σε αυτό και η ΑΕΚ περιμένει να υλοποιηθούν όσα της έχουν πει οι «τζιαλορόσι», ώστε μέσα στις επόμενες μέρες ο Πόνσε να αρχίσει προπονήσεις.

Στο Κίελτσε της Πολωνίας, η προετοιμασία συνεχίζεται εντατικά και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, με τον… αέρα του πρωταθλητή, εξήγησε πως πλέον όλες οι ομάδες θα κυνηγάνε την «Ενωση» λόγω της κατάκτησης του τίτλου, ενώ έκανε και μια σύγκριση ανάμεσα στους Μανόλο Χιμένεθ – Μαρίνο Ουζουνίδη: «Οταν ξεκινάς μικρός το ποδόσφαιρο, λες μακάρι να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρω το πρωτάθλημα. Το ένα το πετύχαμε. Πάμε τώρα να πετύχουμε και το άλλο. Πέρυσι παίξαμε στο Europa League, πάμε τώρα να παίξουμε και στο Champions League. Πιστεύω ότι φέτος έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να τα καταφέρουμε. Εχουμε έναν κορμό ως ομάδα, είμαστε οι ίδιοι και γνωρίζουμε τι ζητάει ο ένας από τον άλλον μέσα στο γήπεδο. Τώρα θα μας κυνηγάνε όλοι γιατί είμαστε οι πρωταθλητές. Ουζουνίδης και Χιμένεθ είναι προπονητές που θέλουν πειθαρχία και ομαδικό πνεύμα στην ομάδα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα