Και νέο παραλήρημα από τον (υβριστή) Φίλη

Ξέφυγε ο Νίκος Φίλης και χαρακτήρισε «παρακρατικούς» και «τραμπούκους» όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η πρώτη φορά που βάζει στο στόχαστρό του και επιτίθεται σε όσους υπερασπίζονται τη Μακεδονία, θεωρώντας ορθή τη συμφωνία προδοσίας των Πρεσπών στην οποία κατέληξε η κυβέρνηση Τσίπρα… «Πρόκειται για ομάδες τραμπούκων και παρακρατικούς θύλακες που δεν έχουν κανένα ντέρτι με τη Μακεδονία και δεν έχουν καμία σχέση με τους συμμετέχοντες στα μεγάλα συλλαλητήρια του χειμώνα» δήλωσε χθες ο κ. Φίλης, ενώ επαίνεσε τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο για τη στάση του, λέγοντας ότι «ορθώς δεν προκάλεσε θέμα εθνικής ασφάλειας ρίχνοντας την κυβέρνηση λόγω των διαφωνιών του με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Ξέχασε, όμως, τις επιθέσεις που έχει κάνει εναντίον του για το Σκοπιανό και εκτίμησε ότι η συμφωνία με τα Σκόπια θα κυρωθεί ακόμη και αν ο κ. Καμμένος αντιταχθεί σε αυτή. Στο μεταξύ και για λόγους εσωκομματικής κατανάλωσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για ακόμη μία φορά ζήτησε να μη γίνουν οι νομοθετημένες μειώσεις στις συντάξεις το 2019, που και ο ίδιος έχει ψηφίσει, λέγοντας ότι «έχουν αλλάξει οι όροι». «Ο πρωθυπουργός θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να υπάρξει συνεννόηση με τους εταίρους» πρόσθεσε ο Νίκος Φίλης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα