Μαξίμου κατά Ντόρας για τη φιέστα

«Ακατανόητη αν όχι επιζήμια» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην προχθεσινή φιέστα του Ταγίπ Ερντογάν στην Αγκυρα Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπενθύμισε τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο αξιωματικών μας και το γεγονός ότι η αρμόδια τομεάρχης της Ν.Δ. πριν ταξιδέψει στην Τουρκία για να παραστεί στην ορκωμοσία Ερντογάν δεν είχε την παραμικρή συνεννόηση με το υπουργείο Εξωτερικών.

«Αυτές οι προσωπικές πρωτοβουλίες έχουν χαρακτήρα προσωπικής προβολής και δημοσίων σχέσεων και καμία σχέση δεν έχουν με την εξωτερική πολιτική, η οποία δεν μπορεί να καθορίζεται με βάση τις προσωπικές ιδιοτέλειες και την οίηση καθενός» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος αναφερόμενος στο ταξίδι της Ντόρας Μπακογιάννη. Παράλληλα, έστρεψε τα πυρά προς τη Ν.Δ. με αφορμή ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση για την πρόσκληση Ερντογάν στην Αθήνα.

H Ν.Δ. απάντησε με μια περίεργη ανακοίνωση, που αδόκιμα εξομοιώνει την ιδιωτική επίσκεψη της κ. Μπακογιάννη με τη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. «Αν ήταν “ακατανόητη και επιζήμια” η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου, πώς χαρακτηρίζει άραγε τη συνάντηση που θα έχουν τελικά οι κ. Τσίπρας και Ερντογάν; Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές» διερωτάται η Πειραιώς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα