Μια δωρεάν συναυλία από την ΚΟΑ στις 17 Ιουλίου

Με τον μαέστρο Κρίστοφ ΠόπενΗ Κρατική Ορχήστρα Αθηνών βγάζει διαβατήριο για Πορτογαλία! Την όμορφη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου θα επισκεφθεί πρώτη φορά στην ιστορία της η ΚΟΑ συμμετέχοντας σε τρία φεστιβάλ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Μάλιστα, προτού γίνει η αναχώρηση για την Πορτογαλία, οι μουσικοί της Κρατικής Ορχήστρας μάς καλούν να μοιραστούμε το πρόγραμμα της πρώτης από τις βραδιές της περιοδείας της με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Συγκεκριμένα, την άλλη Τρίτη, στις 17 Ιουλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα δοθεί μια ξεχωριστή συναυλία με τον καταξιωμένο Γερμανό αρχιμουσικό Κρίστοφ Πόπεν (φωτό) από το πόντιουμ να διευθύνει τρία έργα του Αντονίν Ντβόρζακ.

Η έναρξη θα γίνει από το δεξιοτεχνικό «Κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα σε λα ελάσσονα, έργο 53», με σολίστ την ανερχόμενη βιολονίστα Βερόνικα Εμπερλε.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με τη συναισθηματικά φορτισμένη άρια από την όπερα «Ρουσάλκα», την οποία θα ερμηνεύσει η υψίφωνος Βασιλική Καραγιάννη. Η συναυλία θα ολοκληρωθεί με τη λυρική «Συμφωνία αρ. 8 σε σολ μείζονα, έργο 88».
Αξίζει να τονιστεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα γίνεται αυτές τις ημέρες από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα