Η έκπληξη που ετοιμάζουν οι Scοrpions

Ολα είναι έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν οι Scorpions την προσεχή Δευτέρα στο Καλλιμάρμαρο μαζί με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η οποία θα ανοίξει τη μοναδική βραδιά ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες των «Σκορπιών» με συμφωνική μουσική. Οπως έχει ανακοινωθεί, για την ώρα που η ΚΟΑ θα βρίσκεται στη σκηνή ο κιθαρίστας της μπάντας Ρούντολφ Σένκερ έχει ετοιμάσει για εμάς μια μεγάλη έκπληξη. Στις 22.00 οι Scorpions θα ανέβουν στη σκηνή για ένα δίωρο εκρηκτικό live και θα παίξουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη λειτουργεί ταμείο έξω από το Καλλιμάρμαρο καθημερινά, 10.00-18.00, ενώ ανήμερα της συναυλίας στις 16 Ιουλίου θα λειτουργεί από τις 9 πρωί μέχρι και την έναρξη του live. Οι πόρτες στο στάδιο ανοίγουν στις 17.00, ενώ μέσα στο Καλλιμάρμαρο δεν επιτρέπονται το κάπνισμα και η κατανάλωση φαγητού και ποτού, εκτός από νερό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα