Ενταση και κατάρες στη δίκη της Δώρας

Μπορεί η ακροαματική διαδικασία στη δίκη για τη δολοφονία της 33χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη να ολοκληρώθηκε χθες μέσα σε λίγα λεπτά, ωστόσο για ακόμη μία φορά ήταν επεισοδιακή. Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον 58χρονο κατηγορούμενο, την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη τον οδηγούσε στη δικαστική αίθουσα.

Κραυγές και κατάρες ακούστηκαν στα δικαστήρια, με τη μητέρα και τον πατέρα της Δώρας εκτός εαυτού να ζητούν την τιμωρία του.

«Κάντε τον κομμάτια… Αλήτη» φώναζε ο πατέρας, ο οποίος λίγο αργότερα δήλωνε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες: «Εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι».

«Συγγνώμη»

Από τα πυρά των συγγενών δεν ξέφυγαν ούτε οι αστυνομικοί, οι οποίοι έγιναν ασπίδα προστασίας για τον κατηγορούμενο.

Λίγο αργότερα η μητέρα της εφοριακού, μέσω της συνηγόρου της, ζήτησε συγγνώμη για τη φραστική επίθεση σε βάρος των ανδρών της Αστυνομίας. «Οι ύβρεις και οι κατάρες απέναντι σε αστυνομικούς ήταν μια ατυχής στιγμή πάνω στην οργή μου, και σε καμία περίπτωση δεν τις εννοώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κατηγορούμενος θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου, καθώς χθες η δίκη διεκόπη λόγω προβλήματος υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης.

«Αν η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι το έκανα εγώ, τότε να με δικάσετε ακόμη και χωρίς συνήγορο» είπε ο 58χρονος απευθυνόμενος στους δικαστές, οι οποίοι λίγα λεπτά αργότερα πήραν στα χέρια τους τη βεβαίωση γιατρού, σύμφωνα με την οποία ο συνήγορος δεν μπορούσε να παραστεί στη δίκη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα