Απέσυραν τις κατηγορίες εναντίον της Ντάνιελς

«Πολιτικοί οι λόγοι» της αρχικής δίωξηςΑποσύρθηκαν οι κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εις βάρος της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που ισχυρίζεται ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια. 

H πορνοστάρ είχε συλληφθεί την Τετάρτη σε στριπτιζάδικο του Οχάιο, όπου παρουσίαζε το σόου της «Make America Horny Again», από αστυνομικούς με πολιτικά. Ο δικηγόρος της Μάικλ Αβενάτι εξήγησε ότι η πελάτισσά του συνελήφθη επειδή φέρεται ότι επέτρεψε να την αγγίξουν πελάτες με «ανάρμοστο τρόπο». Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζουν πελάτες ούτε πρόσωπα που δεν είναι είναι μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η σύλληψη της Ντάνιελς είχε πολιτικά κίνητρα. Λίγες ώρες αργότερα η πορνοστάρ αφέθηκε ελεύθερη, ενώ χθες τα δικαστικά αρχεία που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο έδειξαν ότι οι κατηγορίες εναντίον της αποσύρθηκαν. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι όλες οι κατηγορίες ενάντια στην πελάτισσά μου αποσύρθηκαν» τόνισε ο Αβενάτι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα