Καλό σου ταξίδι, «Μανίτο» Αντώναρε!

Εφυγε από τη ζωή ο 62χρονος δημοσιογράφος. Σπαρακτικό «αντίο» από τον αδελφό του Ευάγγελο και την πρώην γυναίκα του ΟλιβένιαΕδωσε σκληρή μάχη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο γνωστός δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Ο Μάνος Αντώναρος νοσηλευόταν τις τρεις τελευταίες εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, προσβεβλημένος από βαριάς μορφής πνευμονία. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς είχε «χτυπηθεί» από το λεγόμενο βακτήριο της λεγιονέλλας και χθες το μεσημέρι κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. 

«Με ανείπωτο πόνο στην καρδιά μου αποχαιρετώ τον μονάκριβο και πολυαγαπημένο μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε “αντίο” μετά από μία άνιση μάχη 20 ημερών. Ησουν/είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι’ αυτό αθόρυβος…» ήταν το συγκινητικό «αντίο» στο facebook, από τον αδελφό του και πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Αντώναρο. Συντετριμμένη ήταν στην ανάρτησή της και η πρώην σύζυγος του εκλιπόντος, Ολίβια Γαβρίλη: «Τα τελευταία χρόνια μοιάζαμε να μην έχουμε σχεδόν τίποτα να μας ενώνει. Είχαμε όμως το σπουδαιότερο όλων: τα παιδιά μας. Κάποτε, βέβαια, ήταν ο Μανίτο μου και εγώ η Ολιβένια του. Και έτσι σήμερα τον αποχαιρετώ… Αντίο, Μανίτο μου! Εύχομαι η ψυχούλα σου να αναπαυτεί και να ηρεμήσει».

Πολυτάλαντος

Ο Μάνος Αντώναρος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου και πατέρας δύο παιδιών, του Αρχέλαου και της Αθηνάς, καρπούς του γάμου του με την Ολίβια Γαβρίλη. Υπήρξε αρθρογράφος στις εφημερίδες «Espresso», «Ελεύθερος Τύπος», «Εθνος», «Βραδυνή», «Εξπρές», «Κέρδος», «Αθλητική Ηχώ» και σε περιοδικά, ιδρυτικό μέλος του Αθήνα 9,84, διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και τον Alpha. Ακόμη, ήταν στην παραγωγή ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον Σκάι, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του Mega, παρουσιαστής εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT. Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε γερμανικά και αγγλικά. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα