Οι Βρετανοί οργιάζουν και μετά «βρίζουν» τα Μάλια

Αντιδράσεις για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Star»Αρνητική δημοσιότητα δίνουν ακόμη μία φορά τα διεθνή μέσα ενημέρωσης στα Μάλια, προκαλώντας αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Κρήτης. Σε κυριακάτικο άρθρο της, η βρετανική εφημερίδα «Daily Star» περιγράφει το δημοφιλές θέρετρο του Ηρακλείου ως τον κορυφαίο «αμαρτωλό» προορισμό, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει… όργια, ναρκωτικά και αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης. 

Στο εκτενές αφιέρωμα που έκανε το βρετανικό ταμπλόιντ αναφέρει ότι τα Μάλια είναι ο κορυφαίος προορισμός διασκέδασης για το 2018, όπου οι Βρετανοί θα… οργιάσουν και αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα, παρουσίασε και κάποιες επιχειρήσεις της περιοχής οι οποίες, μέσω των κοινωνικών δικτύων, όπως το Instagram, διαφημίζουν πάρτι με δυνατή μουσική, φετιχιστικά σόου, άφθονο αλκοόλ και σεξουαλική απελευθέρωση!

Λόγω του αρνητικού αντίκτυπου που είχε το δημοσίευμα, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χερσονήσου Ευθύμιος Μουντράκης, μιλώντας στον Σκάι Κρήτης 92,1, έσπευσε να απαντήσει, τονίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια τα Μάλια έχουν κάνει στροφή στον οικογενειακό τουρισμό. Παράλληλα, απέδωσε σε επιχειρηματικά συμφέροντα τα δημοσιεύματα αυτού του τύπου, που παρουσιάζουν τα Μάλια ως προορισμό για διασκέδαση χωρίς όρια.

«Αν κάποιος περπατήσει στα Μάλια, θα συναντήσει και τέτοιες εικόνες. Ωστόσο, δεν εκφράζουν την περιοχή στο σύνολό της» τόνισε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι την τελευταία δεκαετία έχουν κλείσει πάνω από δέκα κλαμπ στα Μάλια, ενώ τα περισσότερα καταλύματα που απευθύνονται στη συγκεκριμένη κατηγορία τουριστών έχουν αναβαθμιστεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα