Φινάλε με ξύλο στο πρωτάθλημα δικηγόρων

Στο νοσοκομείο με μώλωπες ο διαιτητής που καταλόγισε πέναλτι στο 85ο λεπτό, το οποίο έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητήΑπό την
Ντόνια Κανιτσάκη

Εχασαν την… μπάλα στον τελικό του 34ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στην Κοζάνη.

Κάποιοι από τους συλλειτουργούς στην απονομή της Δικαιοσύνης «ξέφυγαν» και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο διαδραματίστηκαν σκηνές… ροκ, οι οποίες όχι μόνον αμαύρωσαν το πρωτάθλημα των δικηγόρων, αλλά είχαν ως αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να καταλήξει στο νοσοκομείο! Ο τελικός αγώνας άρχισε στις 8 το βράδυ, μετά τον τελικό του Μουντιάλ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης. Σε αυτόν αναμετρήθηκαν ο «Σόλων», από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, και το «Αρμα», από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Το σκορ ήταν 1-1, όταν στο 85ο λεπτό ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ της ομάδας «Αρμα», με το σκορ να διαμορφώνεται σε 2-1 υπέρ των Θεσσαλονικέων. Ο αγώνας έληξε με τους Θεσσαλονικείς να αναδεικνύονται πρωταθλητές, όμως δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας προπηλάκισαν τον διαιτητή, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Ο ρέφερι μετέβη στο Νοσοκομείο Κοζάνης, φέροντας μώλωπες στα χέρια και λέγοντας στους γιατρούς ότι έχει πόνους στο κεφάλι και στη μέση. Οι γιατροί τού συνέστησαν να παραμείνει για 24 ώρες προληπτικά, όμως ο ίδιος, με δική του πρωτοβουλία αποχώρησε.

Τι λένε οι πρωταγωνιστές

Ατυχές και μεμονωμένο χαρακτηρίζει το περιστατικό μιλώντας στη «δημοκρατία» ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Στάθης Κουτσοχήνας. «Είναι κρίμα. Κάποιοι μίκρυναν τη χαρά μας. Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των δικηγόρων είναι ένας θεσμός 34 ετών, στον οποίο συμμετέχουν 40 ομάδες απ’ όλη τη χώρα. Μέσω του πρωταθλήματος έρχονται κοντά συνάδελφοι, αναδεικνύονται οι αρχές του αθλητισμού και δίνεται διέξοδος από την καθημερινότητα. Δυστυχώς, κάποιοι μεμονωμένοι συνάδελφοι τα ξέχασαν όλα αυτά» τονίζει ο κ. Κουτσοχήνας.

Ο αμυντικός στο «Αρμα», δικηγόρος Θανάσης Γλαβίνας, περιγράφει στη «δημοκρατία» τη στενοχώρια του για το περιστατικό. «Το πρωτάθλημα μας βοηθά να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα, να αθληθούμε, να περάσουμε καλά. Την Κυριακή το βράδυ, αντί να χαρούμε, στενοχωρηθήκαμε» σημειώνει.
«Στην Κοζάνη βρίσκονταν από τις 5 Ιουλίου 16 ομάδες δικηγόρων απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίες είχαν περάσει στα προκριματικά και ήταν στην πρωτεύουσα της δυτικής Μακεδονίας για την τελική φάση του πρωταθλήματος, το οποίο κάθε χρόνο φιλοξενείται σε διαφορετική πόλη» καταλήγει ο κ. Γλαβίνας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα