Γεννητούρια εν πλω από Σκιάθο προς Βόλο

Η 34χρονη μεταφερόταν με θαλάσσιο ταξί στο νοσοκομείοΤοκετός εν πλω, συγκεκριμένα με θαλάσσιο ταξί από τη Σκιάθο με προορισμό τον Βόλο, σημειώθηκε το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Oλα άρχισαν όταν η έγκυος και μητέρα άλλων τριών παιδιών αισθάνθηκε έντονους πόνους γέννας και αφού ενημερώθηκαν το Λιμεναρχείο και η μαία του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, αποφασίστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στον Βόλο στις 8.30 το πρωί. Ωστόσο, το παιδί φαίνεται πως… βιαζόταν να έρθει στον κόσμο και η 34χρονη γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2.780 γραμμαρίων μέσα στο θαλάσσιο ταξί, με τη βοήθεια της μαίας που τη συνόδευε.

«Γίναμε μάρτυρες ενός πραγματικού θαύματος» δήλωσε, φανερά συγκινημένος, ο ιδιοκτήτης του θαλάσσιου ταξί «Αγιος Ιωάννης ο Ρώσος» Δημήτρης Διολέττας στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Οπως είπε, έχει κατά καιρούς μεταφέρει πολλές ετοιμόγεννες γυναίκες στον Βόλο, όμως πάντα προλάβαιναν να φτάσουν στο νοσοκομείο.
Από την πλευρά της, η μαία που βοήθησε τη γυναίκα να φέρει στον κόσμο το παιδί της δήλωσε ότι η γέννα ήταν εύκολη και κράτησε μόλις μερικά λεπτά. «Μόλις ακούστηκε το πρώτο κλάμα του μωρού, ακολούθησαν επιφωνήματα ανακούφισης και συγκίνησης» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Στρούγγη.

Μόλις έφθασαν στον Βόλο, μητέρα και γιος παρελήφθησαν αμέσως από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Αχιλλοπούλειο, όπου η 34χρονη νοσηλεύεται για τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες και το νεογέννητο μωρό παρακολουθείται ως πρόωρο. Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι η Σκιαθίτισσα μητέρα είχε επισκεφθεί τον Βόλο λίγες ημέρες πριν γεννήσει, αλλά οι γιατροί τής συνέστησαν να επιστρέψει στο νησί, διότι δεν υπήρχαν ενδείξεις τοκετού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα