«Δίοδο» στη Δικαιοσύνη για τα αδέλφια Τσίπρα

Συνεχίζονται οι κόντρες Ν.Δ. – Μαξίμου για τη ρύθμιση του δανείουΣτη Δικαιοσύνη προσφεύγουν τα αδέρφια Τσίπρα για τα σε βάρος τους δημοσιεύματα μετά και την επίθεση της Ν.Δ. αναφορικά με την υπόθεση της ρύθμισης δανείων της εταιρίας Δίοδος, που τους ανήκει. Οι Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα σε δήλωσή τους αναφέρουν πως η Ν.Δ. «διοχετεύει σε ΜΜΕ που τη στηρίζουν αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων». 

Επισημαίνουν δε ότι «η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπιστεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει», ξεκαθαρίζοντας πως την υπόθεση θα αναλάβει η Δικαιοσύνη.
Σε… δικαστικούς τόνους κινήθηκε και το Μέγαρο Μαξίμου, που πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για ανύπαρκτα σκάνδαλα.

«Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης του αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κ. Μαρινάκη -και παρεμπιπτόντως αρχηγού της Ν.Δ.- καθώς και της βοηθού του, κυρίας Σπυράκη, θα δοθούν από τους θιγόμενους εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις «γαλάζιων» στελεχών που ζητούσαν μετ’ επιτάσεως εξηγήσεις, με την εκπρόσωπο Τύπου Μαρία Σπυράκη να ρωτά την κυβέρνηση τόσο για τη ρύθμιση του δανείου όσο και για την αλλαγή του νόμου Παρασκευόπουλου «σε μια νύχτα», όπως καταγγέλλει, προκειμένου να μην εξεταστεί επί της ουσίας η υπόθεση του Δημήτρη Τσίπρα από το δικαστήριο.
Την ίδια ώρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας δήλωσε ότι «μέχρι να φύγει αυτή η κυβέρνηση, αλλά και όταν φύγει ακόμη περισσότερο, τα σκάνδαλα που θα αποκαλυφθούν θα είναι τέτοια, που θα βρομίσει όλος ο τόπος».

Η απάντηση στις αιτιάσεις της Ν.Δ. ήρθε πάντως και από τον Πάνο Σκουρλέτη, που τόνισε πως ανάλογες υποθέσεις «υπάρχουν δεκάδες» και πως δεν συνιστά ό,τι γίνεται με βάση τη νομιμότητα «κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση», ενώ και ο Γιώργος Κατρούγκαλος μίλησε για «επιθέσεις συγκοινωνούντων δοχείων λάσπης» που δεν είναι παρά «ξαναζεσταμένο φαγητό».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα