Τελευταίο «αντίο» σήμερα στον Σ. Κόκκαλη τζούνιορ από τη Μητρόπολη Αθηνών

Στην τελευταία του κατοικία θα συνοδεύσει σήμερα στις 11 το πρωί η οικογένειά του τον Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ (φωτό), που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά το περασμένο Σάββατο ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή θα γίνει κατ’ επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στην ανακοίνωσή της η οικογένεια αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για τον θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδελφού».

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στο Μαζί για το Παιδί (www.mazigiatopaidi.gr) και στον οργανισμό ΕΛΙΖΑ (www.eliza.org.gr).

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς σε ξενοδοχείο του Κλίβελαντ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι του Σαββάτου επρόκειτο να παραστεί σε ένα προγραμματισμένο επαγγελματικό γεύμα. Καθώς περνούσε η ώρα και δεν εμφανιζόταν, οι συνεργάτες του που τον συνόδευαν στο ταξίδι άρχισαν να τον αναζητούν, ώσπου τον εντόπισαν νεκρό στο ξενοδοχείο.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιους του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Το 2001 τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστόνη των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα