Μήνυμα Καμμένου: «H Κύπρος δεν είναι μακριά»

Τη διαβεβαίωση ως υπουργός Αμυνας της Ελλάδος και εκ μέρους και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και του ελληνικού λαού ότι «η Κύπρος δεν είναι μακριά» έδωσε χθες ο Πάνος Καμμένος……κατά την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων του μουσειακού χώρου για την επιχείρηση «Νίκη» στο στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στην Κύπρο. «Η Κύπρος δεν ήταν ποτέ μακριά. Και οφείλουμε στη μνήμη εκείνων που έπεσαν, αλλά και εκείνων που σήμερα βρίσκονται εδώ, να αποκαλύψουμε όλη την αλήθεια» τόνισε ο υπουργός Αμυνας, προσθέτοντας:

«Ισως η αλήθεια είναι σκληρή για κάποιους. Αλλά δεν μπορεί στο όνομα τού να μην αποκαλυφθούν κάποιες πτυχές κάποιων που δεν ακολούθησαν τον όρκο τους να αφήνουμε την ιστορία του ελληνικού έθνους κάτω από μια σκιά».

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι σε στενή συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία «κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να αποκαταστήσουμε αυτή την αλήθεια και να ζητήσουμε ένα μεγάλο “συγγνώμη” σε εκείνους που αδίκησε το έθνος επί 44 ολόκληρα χρόνια».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα